Neler Yeni

Öneri Warcy kasa almak mantıklı mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sanırsam farkına varmadınız fakat Warcy kasası alt taraftan hava alıyor.

Alıntıyı görüntüle

Buyrun fansız hâli:

Alıntıyı görüntüle

Gördüğünüz gibi alt tarafta mesh benzeri bir yapı var, oradan gayet iyi hava alıyor.
Sadece alt değil ön fanların arkasıda mesh incelemede belli oluyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Bu arada bu F/P dediğin Saber RGB'ye ne olacak? Bir sürü kişi mağdur oldu.
2019 Nisandan beri kullanıyorum klavyeyi sana gönderiyim kendin test et ? Saber rgb blue switch hemde

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Mesela ben, A ve D tuşları basmıyor.

buna ne diyecekler gercekten merak ediyorum hadi azınlıkta degil benim gibi cogu kisi bu sorunu yasadi
Korkunç satılan bir ürün RMA oranını sordum %2 dünya standartı seviyesinde, çok satılan şeyin çok şikayeti olur bunun sebebi %2 oranından ötürüdür arkadaşlar gerçekten konular hakkında bilginiz yok. Forumlarda bu türlü sorun konularının öne çıkmasının sebebi forumlara sorunların çözümü için konu açılığ sorun dile getirilir. Siz hiç arkadaşlar şu ürünü aldım çok memnunum diye konu açan gördünüz mü? göremezsiniz

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker
Mesela ben, A ve D tuşları basmıyor.

buna ne diyecekler gercekten merak ediyorum hadi azınlıkta degil benim gibi cogu kisi bu sorunu yasadi
yani bende sorun yok. sorun yasayan kisilerde garantiye göndermeyi deniyebilir.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
2019 Nisandan beri kullanıyorum klavyeyi sana gönderiyim kendin test et ? Saber RGB blue switch hemde
umrumda degil 2 tane gamepower klavye kullandim ikisndede tus basmama sorunu oldu hic fp falan degil

Korkunç satılan bir ürün RMA oranını sordum %2 dünya standartı seviyesinde, çok satılan şeyin çok şikayeti olur bunun sebebi %2 oranından ötürüdür arkadaşlar gerçekten konular hakkında bilginiz yok. Forumlarda bu türlü sorun konularının öne çıkmasının sebebi forumlara sorunların çözümü için konu açılığ sorun dile getirilir. Siz hiç arkadaşlar şu ürünü aldım çok memnunum diye konu açan gördünüz mü? göremezsiniz
evet 2 tane oyungücü klavye aldım ve ikiside tuş basmama sorunluydu ne sansliymisim ben keske piyango oynasaydim

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Umrumda değil ne demek az önce kendin sordun şimdi umrumda değil diyorsun. BOŞ konuşma
.d gercekten komiksin garantiside bir ayri komik garantiye gonderiyorsun bozuk tusu tamir ediyorlar diger tusta tekrar problem cikiyor .d

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar ben size çoğu şeyi anlatayım:
1) @kandes22 nin gösterdiği görselde hava akışı için mesh tarzı bir yer var ordan sağlanabilir
2)9 adet fan olması aslında çok iyi donanım haber de okudum az önce hava sürkulasyonu hem alttan hem üstten sağlanabiliyor
3)Kasanın camları çok kolay bir şekilde sökülüp takılabiliyor bu bakmında biraz iyi
eksi yönleri ise:
Kasa normal kasalara göre fanları ve görünümünden kaynaklı olsa gerek pahalı ama indirimlerden alınabilecek cinsten
2) Kasa biraz küçük olduğu için 3 fanlı ekran kartınız varsa sığacaktır ama kablolara çok yer kalmayacaktır.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İyi forumlar, "Yoksay" tuşunu unutmamanızı rica ediyorum.
@Serhat45 adlı arkadaşa da kendim 2080S-10400F sistemi 9.5K'a topladım 2K monitör alıp çatır çatır kullanacak.
Neyse fiziğimiz yetmedi bugün de.
Fizik öğretmenlerim bu kadar aşağılamamıştı.
Helal arkadaşlar süpersiniz çok doğru söylediniz mükemmel sistem kurmuşsunuz çatır çatır iyi oyunlar dilerim;

Gerçekler: 2666MHz darboğazından ötürü 2K'da dahi Ryzen 5 3600'den çok geride kalacak.
Kaynak:

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker
umrumda degil 2 tane gamepower klavye kullandim ikisndede tus basmama sorunu oldu hic fp falan degil

evet 2 tane oyungücü klavye aldım ve ikiside tuş basmama sorunluydu ne sansliymisim ben keske piyango oynasaydim
garantiye göndermeyi denedinmi. bi mail falan ataydın?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
.d gercekten komiksin garantiside bir ayri komik garantiye gonderiyorsun bozuk tusu tamir ediyorlar diger tusta tekrar problem cikiyor .d
Garanti konusunu ben söylemedim. Bozuk olmadığı için bende bak ÇATIR ÇATIR basıyorum tuşlara. Ayrıca garantiye vermek zor değil olmadıysa tekrar talep et tekrar gönder.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom