nadiren drop yiyorum orta ayarlarda oynuyorum çoğunlukla 1080 p oynuyorumÇözünürlük nedir?
2.Katmandaki 2. kullanım değeri ise yer yer GPU kullanımı düsmüs, ancak drop yemiyorsanız cok da takılmaya gerek yok bence.
1080 p monitörüm ve fps mi düşürür diye düşündüm6700 XT kullanıyorsan Render kımısını 134(2K) ayarla
elime para geçsin direk 5600 alcam6700 XT kullanıyorsan Render kımısını 134(2K) ayarla
Full ayarlarda mı böyle fps ile oynuıyoprsun ? ayarlar kısmını atar mısın oyununnadiren drop yiyorum orta ayarlarda oynuyorum çoğunlukla 1080 p oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080 p monitörüm ve fps mi düşürür diye düşündüm
elime para geçsin direk 5600 alcam
Latency çok yüksek drop yiyorum zannedebilirsin ama videoda o hissiyat yokhemen
Full ayarlarda mı böyle fps ile oynuıyoprsun ? ayarlar kısmını atar mısın oyunun
240 hz olduğum için 15 20 hz i hissediyorumLatency çok yüksek drop yiyorum zannedebilirsin ama videoda o hissiyat yok
evet 5500 dar boğaz yapıyor çok fazla olmasadaÇözünürlük nedir?
2.Katmandaki 2. kullanım değeri ise yer yer GPU kullanımı düsmüs, ancak drop yemiyorsanız cok da takılmaya gerek yok bence.
benim amacım en fazla fps i alabilmek yüksekte kart kullanımı fazla olcağı için daha iyi alabilirim 2 k yapıp video çekçem 10 dkya bildirim atarımAlıntıyı görüntüle
Arttırmayı dener misiniz?
Ayrıca o kartla ortada oynamayın ultrada oynayın, güçlü kart.
hocam 2 k kaç piksel oluyodu bu arada ) kaç yapıyım onuAlıntıyı görüntüle
Arttırmayı dener misiniz?
Ayrıca o kartla ortada oynamayın ultrada oynayın, güçlü kart.
2560x1440 olması lazım.benim amacım en fazla fps i alabilmek yüksekte kart kullanımı fazla olcağı için daha iyi alabilirim 2 k yapıp video çekçem 10 dkya bildirim atarım
obs den çekiyorum obs yüksek ayarlarda birde !
hocam 2 k kaç piksel oluyodu bu arada ) kaç yapıyım onu