Yani hoşuna gittiyse al ben battle pass alıcamAlıntıyı görüntüle
Yanında Dehşet Bir Finisher Veriyor Üstüne Konuşan Led Anahtarlık Veriyor Ve Çar Ghost Bunu Alırsam Sezon 6 Battle Pass Alamicam Sizce Değer Mi ?
Sezon 6 da rhea ripley falan gelicekmiş o yüzden düşünebilirsinbende battle pass alacam zaten sadece sezon 6'yı alamicam alırsam
hocam fps bakmıyorum ama en düşük ayarlarda 144 üstü veriyor baen 130-120 arası oluyor ama mw 3 daha optimize şuanİmzadaki sistem ile ortalama kaç FPS alıyorsun @F4IRFL4Y 2 Sene önce 1660 Super ile 70-110 arası alıyordum şu an galiba FPS'ler daha da düştü geçen sezonlara göre klasik WZ. İndirip deneyemiyorum da 250GB Superbox kullandığım için.
Battle royale versiyonundan mı bahsediyorsun yoksa şu FPS türü olandan mı hocamhocam fps bakmıyorum ama en düşük ayarlarda 144 üstü veriyor baen 130-120 arası oluyor ama mw 3 daha optimize şuan
RTX 2060 var değil mi? Arkadaşta RTX3060 var fakat 100 civarı aldığını söyledi indirecektim yoksa kotaya kıyıp. Gerçi hangi ayarlarla oynadığını bilmiyorum ama grafikler çok elzem değil benim için. Dediğin gibiyse kota 25'i yenilenecek gözümü karartıp indiresim geldi.Warzone'dan Hocam Miltiden Bahsetmiyorum Ama Multisinde Daha Yüksek Alırısn Büyük İhtimal
rtx 2060 süper kanka süper olan 3060 ile aynı fpsleri veriyor ama 2060 için aynısını söyliyememRTX 2060 var değil mi? Arkadaşta RTX3060 var fakat 100 civarı aldığını söyledi indirecektim yoksa kotaya kıyıp. Gerçi hangi ayarlarla oynadığını bilmiyorum ama grafikler çok elzem değil benim için. Dediğin gibiyse kota 25'i yenilenecek gözümü karartıp indiresim geldi.
Pardon ya Super'i görmemişim en iyisi yeni kart almadan hiç indirmiyim boşartx 2060 süper kanka süper olan 3060 ile aynı fpsleri veriyor ama 2060 için aynısını söyliyemem