DeSouzab 80+ Bronze Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 501 Reaksiyon skoru 96 21 Aralık 2025 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim kendimi av olarakta seçiyorım avcı olarakta silahlı veya arabaylada yapıyorum gene olmuyor nasıl yapacağım
Başlıkta gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim kendimi av olarakta seçiyorım avcı olarakta silahlı veya arabaylada yapıyorum gene olmuyor nasıl yapacağım
GUSE 80+ Silver Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 2,610 Reaksiyon skoru 774 21 Aralık 2025 #2 DeSouzab yazmış: Başlıkta gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim kendimi av olarakta seçiyorım avcı olarakta silahlı veya arabaylada yapıyorum gene olmuyor nasıl yapacağım Devamı için tıklayın... Online da hem polisten hem senden kaçanları öldürücen
DeSouzab yazmış: Başlıkta gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim kendimi av olarakta seçiyorım avcı olarakta silahlı veya arabaylada yapıyorum gene olmuyor nasıl yapacağım Devamı için tıklayın... Online da hem polisten hem senden kaçanları öldürücen
DeSouzab 80+ Bronze Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 501 Reaksiyon skoru 96 21 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GUSE yazmış: Online da hem polisten hem senden kaçanları öldürücen Devamı için tıklayın... Yapıyorum olmuyor
GUSE yazmış: Online da hem polisten hem senden kaçanları öldürücen Devamı için tıklayın... Yapıyorum olmuyor
H Helixo35 80+ Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 33 Reaksiyon skoru 13 21 Aralık 2025 #4 Bounty Hunter oyununda 5 firariyi başarıyla etkisiz hale getirin. başarımın açıklaması bu
DeSouzab 80+ Bronze Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 501 Reaksiyon skoru 96 21 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Helixo35 yazmış: Bounty Hunter oyununda 5 firariyi başarıyla etkisiz hale getirin. başarımın açıklaması bu Devamı için tıklayın... Eve dönünce deneyeceğim 5 kere
Helixo35 yazmış: Bounty Hunter oyununda 5 firariyi başarıyla etkisiz hale getirin. başarımın açıklaması bu Devamı için tıklayın... Eve dönünce deneyeceğim 5 kere