yani 1000/400 + paycell %25 max 200TL + çarktan şansınıza ne çıkarsa.Aynı zamanda çark çıkan arkadaşlar çevirirse indirim kodu vs. veriyor onla da 3x kombalayabilir.
Öyle yazıyor ama watsons puan olarak ss de puan yükleme geri alınma tarihleri yazıyor.Nasıl Yani 1K Alış Veriş Yaptığın Gibi 400 TL İndirim Mi Sağlıyor Otomatikmen ?
Mağazadan Alışverişlerde Olabilir Belkim .Öyle yazıyor ama watsons puan olarak ss de puan yükleme geri alınma tarihleri yazıyor.
400 lirayı normal kullaniyoruz yaniBen daha önce kullandım. 1 k lık yapıyorsun. Sonra sana puan yüklüyo oda 400 tl ye denk. Yeni bi alışverişte 400 tl lik alabiliyorsun yani
26 ağustosta yüklenecekmiş kullanmazsan 30 ağustosta geri alacaklarmisÖyle yazıyor ama watsons puan olarak ss de puan yükleme geri alınma tarihleri yazıyor.
evet doğru zaten 40.000 watsons puan vereceği yazıyor hocam.*100 Watsons Card Puan = 1 Türk Lirası
bu doğru mu
Online mağaza hepsi dahil hocam.Mağazadan Alışverişlerde Olabilir Belkim .