260₺ye kadar ne onerebilirsinizWD Green ise pek önermem
iyi bir model değil. Ama anakartınız destekler.
260₺ye kadar ne onerebilirsiniz
Gigabyte kaliteli bir ürün alınabilirGigabyte nasıl acaba 255₺
Bunu almayı düşünüyorum ama uyum listesinde yok . Çalışmazsa diye tırsıyorum . 30₺ kuponla 225e geliyor . Yada başka siteden 255e gigabyte alacağım o uyum listesinde var. Hangisini seçeyimPatriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Uyumluluk listesi diye bir şey yok hocam, anakartta SATA portu olması yeterli. Zaten Gigabyte SATA SSD ile aynı kontrolcüyü kullanıyor Patriot Burst. Ama IOPS değerleri daha yüksek Burst’un.Bunu almayı düşünüyorum ama uyum listesinde yok . Çalışmazsa diye tırsıyorum . 30₺ kuponla 225e geliyor . Yada başka siteden 255e gigabyte alacağım o uyum listesinde var. Hangisini seçeyim
Alıyorum o zaman saolUyumluluk listesi diye bir şey yok hocam, anakartta SATA portu olması yeterli. Zaten Gigabyte ile aynı kontrolcüyü kullanıyor Patriot Burst. Ama IOPS değerleri daha yüksek Burst’un.