WD Black 500gb alınır mı? itopya özel ürünü

dram var mıdır? sizin attığınızla arasında farklar nelerdir hangisi alınır?
iki modelde de dram var. pny son zamanlarda kontrolcü değişikliğine gidildiğine dair haberlere konu oldu ama kontrolcüsü değişse bile e12s ile değiştirildiği söyleniyor ama bu kontrolcü de kötü bir kontrolcü değil zaten. yani aldığın modelden o çıksa da kullanılır.

exceria plus'a da bakabilirsin eğer yakın fiyatlardaysa.

iki modelde de dram var. pny son zamanlarda kontrolcü değişikliğine gidildiğine dair haberlere konu oldu ama kontrolcüsü değişse bile e12s ile değiştirildiği söyleniyor ama bu kontrolcü de kötü bir kontrolcü değil zaten. yani aldığın modelden o çıksa da kullanılır.

exceria plus'a da bakabilirsin eğer yakın fiyatlardaysa.
https://www.n11.com/urun/kioxia-exc...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-info bu modelden bahsediyorsunuz sanırım hocam peki bunda dram var mı? bu marka alınır mı? bende normal sata ssd si var bunun fakat kronik,bazı sorunları var.Çoğu kişi de önermiyor.

Anakartınız nedir sizin , PCle 3.0 4.0 verilen tavsiyeler çünkü

Anakartınız nedir sizin , PCle 3.0 4.0 verilen tavsiyeler çünkü
Hocam şuanda 3.0 bir anakart kullanıyorum fakat şimdi biraz sonra anakart siparişi vereceğim 4.0 olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kioxia = toshiba

ayrıca sorunlu olan model SATA olan kioxia exceria. bu ise NVMe Kioxia Exceria Plus ve kronik olandan tamamen farklı bir ürün.
bunda dram var mı? ve ayrıca bu 3 m2 ssd arasından hangisi alınır? hangisi en fiyat performans kalitedir.

Hocam şuanda 3.0 bir anakart kullanıyorum fakat şimdi biraz sonra anakart siparişi vereceğim 4.0 olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunda dram var mı? ve ayrıca bu 3 m2 ssd arasından hangisi alınır? hangisi en fiyat performans kalitedir.
evet var

firecuda 510 > exceria plus > cs3030

merhaba arkdaşlar benim bir m2 ssd ihtiyacım var ve itopyanın çıkarmış olduğu 1500tl lik bu ssd alınır mı? 5000 okuma 4000yazma ve pcie 4.0
Western Wd Blue Sn570 Wds500g3b0c 500gb 3500/2300 Nvme Pcıe M.2 Ssd

ben bunu 300 TL' ye almıştım 4-5 ay önce itopyadan. gayet memnunum tavsiye ederim ama fiyat çok yüksek geldi bana. başka markaların fiyatlarını bilmiyorum onlar nasıldır...

Geri