Neler Yeni

WD Blue SN550 m2 ssd alınır mı ?

SorumVar

80+
Arkadaşlar elimde xpg s40g 512 GB (Windows kurulu) ve Samsun 860 evo 1tb ( oyun arşivi) var.
Artan oyun gb’ları ve sistemimde olan oyunlar nedeniyle 1 tb ssd yetmemeye başladı bana yanına ek 1tb Samsung qvo almayı planlıyordum fakat araştırma yaparken karşıma WD blue sn550 çıktı , ucuz fiyatlı bir m2 ssd neredeyse fiyatları aynı .Oyunlarda sata ssd ile m2 ssd arasında fark olmadığını biliyorum ama insan oyun için bile olsa hızlı olanı almak istiyor :).Sitede de ürünle alakalı bilgi bulamadığım için konuyu açayım istedim.

Bildiğim kadarıyla WD markası depolamada iyi bir marka fakat bu Wd blue sn550 halkında ne düşünüyorsunuz ?

Ek olarak Wd markasının sata ssd

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
SN550 D seviye bir m2 ssd.
Alabilirsin lakin ben önermem hele bu bütçede.
Sata SSD ise gayet güzel sayılır lakin daha iyileri de var.
QVO ise önermem, Blue daha iyi.
Rehberime atayım, bakabilirsin.
Daha yüksek seviye daha iyi SSD.
Bütçene göre seç dostum.

SorumVar

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SN550 D seviye bir m2 ssd.
Alabilirsin lakin ben önermem hele bu bütçede.
Sata SSD ise gayet güzel sayılır lakin daha iyileri de var.
QVO ise önermem, Blue daha iyi.
Rehberime atayım, bakabilirsin.
Daha yüksek seviye daha iyi SSD.
Bütçene göre seç dostum.
Çok sağol güzel bir rehber hazırlamışsın bendeki 1tb Samsung evo modelini 4-5 sene önce almıştım ve halen kullanıyorum . %98 sağlık durumunda o yüzden yine bir Samsung ssd alayım üzüm ömürlü olsun diye qvo modeline gitmişti elim .
Son olarak bide konuyla alakasız ama imzanızda rampage fury x gördüm Eğer kullanıyorsanız özelden bi kaç soru sormak isterim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Çok sağol güzel bir rehber hazırlamışsın bendeki 1tb Samsung evo modelini 4-5 sene önce almıştım ve halen kullanıyorum . %98 sağlık durumunda o yüzden yine bir Samsung ssd alayım üzüm ömürlü olsun diye qvo modeline gitmişti elim .
Son olarak bide konuyla alakasız ama imzanızda rampage fury x gördüm Eğer kullanıyorsanız özelden bi kaç soru sormak isterim.
Evet, alacaksanız yine Evo alın.
QVO önermem, bütçeye göre seçin.
Ek olarak evet, Fury X sahibiyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,090
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy