🔥İndirim WD_Black SN850X 1TB - 2039 TL

Daha iyi değil. Sadece 1000 TB yazma garantisi var fury nin. Sn850x daha iyi.

olay sadece yazma garantisi degil. Fury Z hizlarini daha stabil veriyor ve hizlari daha yavas dusuyor.

SN850X'in vermediğinin kanıtı var mı? Birde Fury Z ne alaka? Mouse değilki.
olay sadece yazma garantisi degil. Fury Z hizlarini daha stabil veriyor ve hizlari daha yavas dusuyor.
Gençler ürünler benzer. Versus'ta puanlama yapılırken birçok değer eksik ve mesela kingston için m2 formunda bile girilmemiş. Samsung 990pro dan sonra 2side alınabilir. Yazılım olarak şahsen western daha iyidir diye düşünüyorum. Yazma ömrü ise fury gözüküyor. 2k fiyatlar ikisi içinde fırsat kanaatimce. 990 düşerse buraya düşünmeden o.

SN850X'in vermediğinin kanıtı var mı? Birde Fury Z ne alaka? Mouse değilki.
Otomatik duzeltme. Evet var testte SN850x daha erken hizlarini dusuruyor. Arkadas atmis zaten testi ilk sayfada tikla ona gorursun.

Otomatik duzeltme. Evet var testte SN850x daha erken hizlarini dusuruyor. Arkadas atmis zaten testi ilk sayfada tikla ona gorursun.
O testte de görürsen çoğu sentetik testte SN850X daha önde, ben hızlarının erken düştüğü kısmi görmedim. Atabilir misin?

O testte de görürsen çoğu sentetik testte SN850X daha önde, ben hızlarının erken düştüğü kısmi görmedim. Atabilir misin?
1678172393936.png

SN850X daha yuksek hizda baslayip, daha hizli sekilde daha dusuk hizlara dusuyor.
1678172434609.png

1678172459287.png

Burada da ayni sekilde 1000 GB'i daha yavas surede tamamliyor.

Bende sn850x almıştım. Şimdi bunları görünce hata mi yaptım diyorum. Kötü bir urun mu? Herkes baya övüyordu.
Kötü bir ürün kesinlikle değil hocam. Sadece hafif daha iyileri var. Oyunculuk için hatta iyi bile denebilir. Daha çok profesyonel amaç değilde, Hem profesyonel kullanım hem de oyunculuk için yapılmış gibi bir şey o SSD. Aynı 990 PRO gibi.

Bende sn850x almıştım. Şimdi bunları görünce hata mi yaptım diyorum. Kötü bir urun mu? Herkes baya övüyordu.
Valla hocam bende dün satın aldım. Almadan öncede renegade ile arasında kalmıştım. Şimdi tereddütte kaldım :D

Yorumları okudum ve hemen satın aldım ilk m2 ssdim olacak umarım pişman etmez

Valla hocam bende dün satın aldım. Almadan öncede renegade ile arasında kalmıştım. Şimdi tereddütte kaldım :D
Bende öyleyim ama ürün kullanımlarıma göre yazılım felan olarak çok güzel. Fury renegade kullanmadigimdan bilmiyorum ama yazılım olarak daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü bir ürün kesinlikle değil hocam. Sadece hafif daha iyileri var. Oyunculuk için hatta iyi bile denebilir. Daha çok profesyonel amaç değilde, Hem profesyonel kullanım hem de oyunculuk için yapılmış gibi bir şey o SSD. Aynı 990 PRO gibi.
980 pro ile kararsız kalıp sentetik testlere güvenerek almıştım. Gayet yazılım olarak güzel, oyun modu felan da var. Şuan ilk kullanımlarına göre bana çok iyi geldi çünkü eskiden kioxia nin kronik sorunlu sata modelini kullanıyordum.

Bende öyleyim ama ürün kullanımlarıma göre yazılım felan olarak çok güzel. Fury renegade kullanmadigimdan bilmiyorum ama yazılım olarak daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

980 pro ile kararsız kalıp sentetik testlere güvenerek almıştım. Gayet yazılım olarak güzel, oyun modu felan da var. Şuan ilk kullanımlarına göre bana çok iyi geldi çünkü eskiden kioxia nin kronik sorunlu sata modelini kullanıyordum.
Hayırlısı o zaman deneyip göreceğiz :) Yazılım üzerinde Oyun modu olarak on, off ve auto bulunuyor sanırım. Bunlardan hangisinde kullanmak daha mantıklı olur sizce ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri