Web sitem nasıl olmuş ?

grant

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Sitenin mantığı hep sosyal medyada gördüğümüz sonrasında izlerim diyip hiç izleyemediğimiz filmler diziler bu sitede favorıilere eklenip bilgi edinip(karakterler,film/dizi hakkında vs.) kişi yorumları ile fikir edinilebiliyor.

Logo çok emanet duruyor ayrıyeten

1724870395374.png

bu kısımda fotoğraflar sıkıştırılmış duruyor onun dışında güzel.

Sitenin mantığı hep sosyal medyada gördüğümüz sonrasında izlerim diyip hiç izleyemediğimiz filmler diziler bu sitede favorıilere eklenip bilgi edinip(karakterler,film/dizi hakkında vs.) kişi yorumları ile fikir edinilebiliyor.

Yazıları değil de; fotoğrafları butonlama yapsan çok güzel olurmuş. Çünkü siteye girer girmez ilk fotoğrafları butonladım olmadı; altta film adına tıkladım o şekilde buton kontrolü gerçekleşti. Onun dışında Spiderman çok çocuksu göstermiş siteyi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazıları değil de; fotoğrafları butonlama yapsan çok güzel olurmuş. Çünkü siteye girer girmez ilk fotoğrafları butonladım olmadı; altta film adına tıkladım o şekilde buton kontrolü gerçekleşti. Onun dışında Spiderman çok çocuksu göstermiş siteyi :)Genel olarak güzel ama

Yazıları değil de; fotoğrafları butonlama yapsan çok güzel olurmuş. Çünkü siteye girer girmez ilk fotoğrafları butonladım olmadı; altta film adına tıkladım o şekilde buton kontrolü gerçekleşti. Onun dışında Spiderman çok çocuksu göstermiş siteyi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu en son ekledim ondan resimlere link eklicem. Teşekkürler. 👍

Geri