fazla eksiği yok gibi sade olmuşmerhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.
Sade ve hoş olmuş. Gayet güzel.merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.
Öncelikle GET yerine POST methodunu kullanmanı tavsiye ederim.(URL’den anladığıma göre GET kullanıyorsun.) Birde Bootstrap kullanmanı öneririm, estetik ve kolay.merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.
kullanıcı adını gir ve şifreni gir kısmı olmasa daha iyi gözükücek bencemerhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.