Neler Yeni

Web sitesi kodlari hazir ama nasil aktif edebilirim

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
Web tasarima meraklıyım ve kendim html css js ile site tasarliyorum jqery ve bootstarp i da ogrenmeyi düşünüyorum ama su an kendim icin deneme olarak bi site kodladim editorde, kodlama acisindan kaynak cok çoğu şeyi kısa zamanda öğrenebiliyorum ama nasil internete bu sayfayi yükleyip aktif hale getircem onu bir türlü bulamadım arastirdim ama pek bişey anlamadım bu konuda tecrübeli arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasir Demirci
Web tasarima meraklıyım ve kendim html css js ile site tasarliyorum jqery ve bootstarp i da ogrenmeyi düşünüyorum ama su an kendim icin deneme olarak bi site kodladim editorde, kodlama acisindan kaynak cok çoğu şeyi kısa zamanda öğrenebiliyorum ama nasil internete bu sayfayi yükleyip aktif hale getircem onu bir türlü bulamadım arastirdim ama pek bişey anlamadım bu konuda tecrübeli arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok sevinirim
Merhaba benimde web tasarım alanında azda olsa deneyimim var ilk olarak domaininiz (alan adı) yoksa domain ve hosting almanız gerekir bunlara para ayırmak istemiyorsanız ücretsiz alan adı hosting hizmeti veren siteler mevcut sadece alacağınız alan adının sonunda reklam yaparlar. (örnk : alanadi.wordpress.com) domain hallettikten sonra size verilen ftp bilgileri ile filezilla gibi ftp programları ile sitenize yazdığınız dosyaları yükleyebilirsiniz. ftp verilmediyse cPanel bilgileri verilmiştir ordan da yapabilirsiniz

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

özelden sen yazsana bana dc falan kullanıyomusun
biraz yardıma ihtiyacım var ve kafama bir kaç bişey daha takıldı onlarıda sormam gerekiyo :)

Top Bottom