Neler Yeni

Website nasıl geliştirilir?

erturk.gg

80+ Bronze
esporarsivi.com adında e-spor ve gaming haberlerini paylaşacağım bir site projem var, bu siteyi geliştirmek, gelir elde etmek, yazar almak gibi işleri nasıl daha düzenli ve daha mantıklı bir yolda yürütmeliyim?

Not: isim fikrinin donanimarsivi ile alakası yok zaten sitenin amacı apayrı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Instagram'dan reklam verebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Egemen Özdemir
esporarsivi.com adında e-spor ve gaming haberlerini paylaşacağım bir site projem var, bu siteyi geliştirmek, gelir elde etmek, yazar almak gibi işleri nasıl daha düzenli ve daha mantıklı bir yolda yürütmeliyim?

Not: isim fikrinin donanimarsivi ile alakası yok zaten sitenin amacı apayrı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dostum sitene baktım ama en güzeli bir Instagram hesabı açıp onu büyütüp ordan sitene yönlendirmek başka çok etkili yöntem yok biraz bütçe ayirip instada reklam verebilirsin baya işine yarar, hatta bilgisayarım siparişte 10 gün sonra fln gelebilir gelince de sana yardımcı olmaya çalışırım

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk siteye girdigim'de yuklenmesi gercekten çok uzun surdu siteyle alakali oldugunu dusunuyorum onu cozebilirsin çok daha iyi olur
Çözeceğim hocam, zaten daha yeni 2 gün bile olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sitene baktım ama en güzeli bir Instagram hesabı açıp onu büyütüp ordan sitene yönlendirmek başka çok etkili yöntem yok biraz bütçe ayirip instada reklam verebilirsin baya işine yarar, hatta bilgisayarım siparişte 10 gün sonra fln gelebilir gelince de sana yardımcı olmaya çalışırım
Evet, mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,356
Üyeler
164,298
Son üye
ragnarsson
Top Bottom