Hocam bazıları iade etti.Arkadaşlar 35 dolarlık ürüne 23 dolar vergi çıkmış. Yüksek vergi çıkıp itiraz eden arkadaş varsa bi süreci anlatabilir mi?
Maalesef itiraz edemezsin.Arkadaşlar 35 dolarlık ürüne 23 dolar vergi çıkmış. Yüksek vergi çıkıp itiraz eden arkadaş varsa bi süreci anlatabilir mi?
İade de 1 ayda dönse 15 günde parayı yatirsalar uğraşmaya değmez vergiyi verip alırım.Hocam bazıları iade etti.
Niye kankam %33 değil mi vergi. Bunlar bildiğin tecavz etmiş.Maalesef itiraz edemezsin.
Hocam kimine gelmemiş, kimine 150tl, bazılarına +600tl gelmiş. Artık şaşırmıyoruz böyle şeylere...İade de 1 ayda dönse 15 günde parayı yatirsalar uğraşmaya değmez vergiyi verip alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye kankam %33 değil mi vergi. Bunlar bildiğin tecavz etmiş.
Edemezsin dostum vergi %33 evet fakat devlet kutunun üstünde yazan fiyatı az bulup kafasına göre değiştirip vergiyi o fiyattan kesebilir.İade de 1 ayda dönse 15 günde parayı yatirsalar uğraşmaya değmez vergiyi verip alırım.
Niye kankam %33 değil mi vergi. Bunlar bildiğin tecavz etmiş.
Çoğu kişiye 600-700 arssi gelmiş. Bakalım haftaici ariycam Ptt'yi.Hocam kimine gelmemiş, kimine 150tl, bazılarına +600tl gelmiş. Artık şaşırmıyoruz böyle şeylere...
Hocam inşallah halledersinizÇoğu kişiye 600-700 arssi gelmiş. Bakalım haftaici ariycam Ptt'yi.
olay kargo da bitiyor . aras da hiçbir vergi çıkmazken ptt'de neden 150 veya +600 çıkıyorkiEdemezsin dostum vergi %33 evet fakat devlet kutunun üstünde yazan fiyatı az bulup kafasına göre değiştirip vergiyi o fiyattan kesebilir.
Pazartesi ödemeden bi deneyeceğim olmazsa mecbur ödiycem .Edemezsin dostum vergi %33 evet fakat devlet kutunun üstünde yazan fiyatı az bulup kafasına göre değiştirip vergiyi o fiyattan kesebilir.
Evet Aras üzerinden gelenlere hiç vergi çıkmamış. Ptt üzerinden 15 dolarlık ürüne 30 dolar bile vergi çıkmış.olay kargo da bitiyor . aras da hiçbir vergi çıkmazken ptt'de neden 150 veya +600 çıkıyorki
Ben geçen gün söylemiştim ptt de kargo çıkıyor diye siz de çıkmıyor ben aldım demiştiniz zaten vergi çıktığı için pttye veriyorlarPazartesi ödemeden bi deneyeceğim olmazsa mecbur ödiycem .
Evet Aras üzerinden gelenlere hiç vergi çıkmamış. Ptt üzerinden 15 dolarlık ürüne 30 dolar bile vergi çıkmış.
Hayır ben çıkada bilir dedim. Yüksek ihtimal çıkmaz demiştim ama daha önce bu sitede böyle bir rezillik olmadığı için demiştim. Vergisiz fiyatı yazmıyor ki ürünün üstünde bunlar nasıl foyat biçiyor aklım almıyor. Acaba 36 yerine 60 dolar mı yazdılar ürünün üstüne.Ben geçen gün söylemiştim ptt de kargo çıkıyor diye siz de çıkmıyor ben aldım demiştiniz zaten vergi çıktığı için pttye veriyorlar
Ayrıca verginin çok çıkmasının sebebi ürünü indirimsiz fiyatından vergilendirmeleri siz 35 dolar ödüyorsunuz ama ürün sitesinde indirimsiz 70 dolar mesela
Kankam indirimsiz 60 dolar benim ürün eyvallah diyelim bende öylem 15 dolarlık ürün alan adamada 640 lira vergi kesmişler. Bu durumda bi anormallik var.Ben geçen gün söylemiştim ptt de kargo çıkıyor diye siz de çıkmıyor ben aldım demiştiniz zaten vergi çıktığı için pttye veriyorlar
Ayrıca verginin çok çıkmasının sebebi ürünü indirimsiz fiyatından vergilendirmeleri siz 35 dolar ödüyorsunuz ama ürün sitesinde indirimsiz 70 dolar mesela