Neler Yeni

WhatsApp'ta kalıcı ban yedim ve ne yaptığımı bilmiyorum

th_rng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer APİŞ
WhatsApp'ı çok fazla kullanmam. Bugün en son WhatsApp'a girdikten yaklaşık 40 dakika sonra (yemek yiyordum telefon yanımda değildi) odama geri döndüm ve WhatsApp'ta giremedim. Bu hesa artık WhatsApp kullanamaz uyarsı aldım. İnternette araştırdım gözde geçirme talebi oluştur dediler faat bende öyle bier şey yoktu. meğerse ki zaten gözden geçirme talebi oluşturulmuş. WhatsApp'ın hizmet koşullarını aştığımı düşündüğüm bir paylaşım veya gönderi yapmadım. Ki dediğim gibi çok fazla aktif olarak kullandığım bir uygulama değil. Mailden iletişime geçtiğimde hizmet koşullarını ihlal ettiğim için tekraradan açılamaycağını ve zaten bir gözden geçrime talebi oluşturduğum için tekrardan talep gönderemeyeceğimi söylediler. Hesabıma başka cihazlardan erişim sağladnığını düşünüyorum fakat bunu kontrol dahi edemiyorum. Ne yapmalıyım?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
daha önceden kullanmıştım fakat şuanda orjinal yazılımı kullanıyorum
daha önce kullanman birşeyi değiştirirmi bilmiyorum bizim arkadaşta kullanıyodu wp si ikidebir gidiyodu ve sürekli uyarı geliyodu.Eğer paylaşımlarında bir sıkıntı yoksa tek sebebi eskiden kullandığın aero

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Göktuğ Demircan
bi arkadaşım vardı saçma sapan stickerlar atiyordu (cinsellik içeren) ulan dedim şakasına bildireyim dedim o mesaji ve bildirdim aradan bir iki saat geçti ve arkadaş ban yedi telefon no değişmek zorunda kaldı ama sizin durumu bilemem tabi hocam

Top Bottom