MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,144
Gerçek 1 ms gtg Ips monitörler varken senin hepsine pazarlama stratejisi demen baya komikÇoğu 1ms GtG monitörün de gerçekten 1ms vermediğini bilmediğin için dediğim saçma gelmiş olabilir, normal.
27gn650-b bu, panelleri aynı değil.neye dayanarak 1MS diyorlar o zaman?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim monitöründe verileri bu lg 24gn650-B
aynı panel27gn650-b bu, panelleri aynı değil.
Overdrive'yi en sona aldığınızda oluşan overshoot'u yok sayarak 1ms diyorlar. Gerçek GtG değerine overshoot'ta dahil edilir.
Dell s2522hg nin verileri varmı acaba?27gn650-b bu, panelleri aynı değil.
Overdrive'yi en sona aldığınızda oluşan overshoot'u yok sayarak 1ms diyorlar. Gerçek GtG değerine overshoot'ta dahil edilir.
Biri 24 diğeri 27 inç zaten, aynı panel olmadıkları başta buradan belli. Benzer olabilirler ancak.aynı panel
Aynen kardeşim sen gerçek 1ms diye önermeye devam et.Gerçek 1 ms gtg Ips monitörler varken senin hepsine pazarlama stratejisi demen baya komik
Yok fakat 1ms değil o da.Dell s2522hg nin verileri varmı acaba?
vx2458-c-mhd hakkında bilgin var mıOnun test verisi yok ama UFO testinden 1ms olmadığı belli oluyor.
Tepki süresi konusunda mı?vx2458-c-mhd hakkında bilgin var mı
Evet hem 1ms modunu açıyorum hemde response time Ultra yapıyorumTepki süresi konusunda mı?
1ms modu kapalıyken ve response time ultradayken ufo testi görseli paylaşabilir misiniz?Evet hem 1ms modunu açıyorum hemde response time Ultra yapıyorum