Neler Yeni

win 10 enterprise?

Crøwłey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bedirhan Yılmaz
Arkadaşlar freedos bilgisayara windows 10 home kurdum ancak ürün anahtarım olmadığı için internette gezinirken windows 10 enterprise ürün anahtarı buldum ve girdim. Windowsum etkinleştirildi ama windows 10 home olmaktan çıkıp windows 10 enterprise oldu. Bir sorun oluşturur mu bu durum? Enterprise ın homedan farkları nedir dezavantajlı bir durum var mı hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz

Ekler

• win10.png
    win10.png
    141.4 KB · Hit: 65

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Arkadaşlar freedos bilgisayara windows 10 home kurdum ancak ürün anahtarım olmadığı için internette gezinirken windows 10 enterprise ürün anahtarı buldum ve girdim. Windowsum etkinleştirildi ama windows 10 home olmaktan çıkıp windows 10 enterprise oldu. Bir sorun oluşturur mu bu durum? Enterprise ın homedan farkları nedir dezavantajlı bir durum var mı hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz
Dostum home giriş seviyesidir enterprise olan pronun bir altı oluyor bir şey olmaz.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
herhangi bir sıkıntı yok yani yolunda her şey
Pro dan üstünde olabilir pek bilimiyorum ama home dan iyidir dostum sorun yok iyi günllerde kullan özelleikler var webte bakabilirsin hayırlı geceler.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Enterprise sürümünü genelde iş yerleri kullanır. Pro sürümünün bütün özelliklerini barındırır ayrıca geniş BT yapıları için bazı avantajlar sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1