Neler Yeni

win 10 home olan sisteme win 10 pro yükleme

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
merhaba arkadaşlar.laptopu aldığımda içinde yüklü olarak lisanslı win 10 home geldi.Ama ben onu kaldırıp win 10 pro yüklemek istiyorum.Ne kadar denesemde microsofttan win 10 iso yükleyip usb ya rufusla yüklüyorum.Bilgisayara takıp format etdiğimde win 10 sürüm seçme listesi karşıma çıkmıyor otomatik olarak win 10 home yüklüyor.Bu sorunu nasıl çöze bilirim?

YiğitAysul

80+ Silver
merhaba arkadaşlar.laptopu aldığımda içinde yüklü olarak lisanslı win 10 home geldi.Ama ben onu kaldırıp win 10 pro yüklemek istiyorum.Ne kadar denesemde microsofttan win 10 iso yükleyip usb ya rufusla yüklüyorum.Bilgisayara takıp format etdiğimde win 10 sürüm seçme listesi karşıma çıkmıyor otomatik olarak win 10 home yüklüyor.Bu sorunu nasıl çöze bilirim?
Niye pro yuklemek istiyorsunuz key iniz var mı 10 pro için

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Satın aldığınız Windows 10 Pro lisans kodunu şuraya girin:

Windows düğmesi --> Ayarlar --> Sistem --> Hakkında --> Ürün anahtarını değiştirin veya Windows sürümünüzü yükseltin

Kodu girdikten sonra yükseltiliyor diyecek bir şeyler kuracak, yeniden başladığında Pro'ya yükselmiş olacaksınız.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satın aldığınız Windows 10 Pro lisans kodunu şuraya girin:

Windows düğmesi --> Ayarlar --> Sistem --> Hakkında --> Ürün anahtarını değiştirin veya Windows sürümünüzü yükseltin

Kodu girdikten sonra yükseltiliyor diyecek bir şeyler kuracak, yeniden başladığında Pro'ya yükselmiş olacaksınız.
benim merak etdiğim neden usb ile yapılmıyor?

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
benim merak etdiğim neden usb ile yapılmıyor?
USB ile sıfırdan Windows kurarken Windows 10 Pro'yu seçebilirsin. Onun dışında aşağıdaki fotoğraftaki yere Windows 10 Pro Key'ini girmen lazım.
1627655586123.png

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
seçme yeri gelmiyor direk otomatik olarak home kuruyor
Onlarca kez Windows kurdum her seferinde Pro, Home, Enterprise vs. seçme kısmı geliyordu. USB'ye direk Windows 10 Home yazdırmış olabilirsiniz.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
Onlarca kez Windows kurdum her seferinde Pro, Home, Enterprise vs. seçme kısmı geliyordu. USB'ye direk Windows 10 Home yazdırmış olabilirsiniz.
microsoftun kendi sitesinden iso dosyayı yükledim.bende çok kez sistem kurdum belkide bu laptopta gömülü olarak home lisans kodu olduğu için otomatik olarak home seçmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yazılımla falan uğraşıcam o yüzden pro kurmak istiyorum.Home ve Pro arasında bu yönden hayati farklar varmı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
microsoftun kendi sitesinden iso dosyayı yükledim.bende çok kez sistem kurdum belkide bu laptopta gömülü olarak home lisans kodu olduğu için otomatik olarak home seçmiştir
Evet ondan dolayı da olabilir. İnternette 5-30TL arasında Windows 10 Pro kodları satılıyor. Satın alıp attığım fotoğraftaki gibi anahtarı değiştirebilirsin.

ben yazılımla falan uğraşıcam o yüzden pro kurmak istiyorum.Home ve Pro arasında bu yönden hayati farklar varmı?
Bir kaç hafta önce Home'dan Pro'ya geçtim. Şu ana kadar hiçbir yazılımsal fark görmedim. Bende yazılımcıyım herhangi bir etkisi olmadı, belki benim bilmediğim etkileri vardır internetten araştırabilrisin.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
rica etsem link atarmısın?bide onları aldığımda herhangi bi sorun olur mu?
Evet ondan dolayı da olabilir. İnternette 5-30TL arasında Windows 10 Pro kodları satılıyor. Satın alıp attığım fotoğraftaki gibi anahtarı değiştirebilirsin.

Bir kaç hafta önce Home'dan Pro'ya geçtim. Şu ana kadar hiçbir yazılımsal fark görmedim. Bende yazılımcıyım herhangi bir etkisi olmadı, belki benim bilmediğim etkileri vardır internetten araştırabilrisin.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
rica etsem link atarmısın?bide onları aldığımda herhangi bi sorun olur mu?
Ben bu linkten 4,90TL'ye almıştım, aldıktan 5dk sonra satıcı fiyatı 15TL yaptı .d
Herhangi bir sorun olursa satıcı ile iletişime geçin size yeni key verecektir.

Edit: Key size Whatsapp üzerinden iletiliyor. Bir sorun olduğunda da satıcı ile oradan iletişime geçebilirsiniz.

Top Bottom