Neler Yeni

Win 11 Discord RTC Hatası

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Arkadaşlar iyi akşamlar Windows 11 e geçtiğimde Discord da sıkıntı yoktu gayet iyi çalışıyordu. Geçen gün ekran kartını değiştirdim ne alakadır bilmem discord rtc hatası vermeye başladı. Valorantta da hata veriyordu düzelttim. Secure boot ve TPM 2.0 ayalarını yaptım. B450m S2H kullanıyorum bios B62d yani son sürüm ondada sıkıntı yok. İnternette ne kadar çözüm yazıyorsa hepsini denedim. Hiçbiriyle olmadı. Opera tarayıcısında discorda bağlana biliyorum. ama uygulamasında olmuyor. Revo Unnistaller ile silip tekrar kurdum discordu banamısın demedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak AMD ekran kartından NVDİA ekran kartına geçtim. AMD yazılımı hala duruyor kaldırmadım dahalık.

uydu3

80+ Silver

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsini ve daha fazlasını yaptım çözüm olmadı

gaijin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kılıçarslan Çınarlar
Hepsini ve daha fazlasını yaptım çözüm olmadı
İnternet Protokolü Sürüm 6'yı devre dışı bırakıp, İnternet Protokolü Sürüm 4 içerisinden DNS ayarlarını 8.8.8.8/8.8.4.4 yapman çözüm olacaktır.

ardaynbkr

80+
Arkadaşlar iyi akşamlar Windows 11 e geçtiğimde Discord da sıkıntı yoktu gayet iyi çalışıyordu. Geçen gün ekran kartını değiştirdim ne alakadır bilmem discord rtc hatası vermeye başladı. Valorantta da hata veriyordu düzelttim. Secure boot ve TPM 2.0 ayalarını yaptım. B450m S2H kullanıyorum bios B62d yani son sürüm ondada sıkıntı yok. İnternette ne kadar çözüm yazıyorsa hepsini denedim. Hiçbiriyle olmadı. Opera tarayıcısında discorda bağlana biliyorum. ama uygulamasında olmuyor. Revo Unnistaller ile silip tekrar kurdum discordu banamısın demedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak AMD ekran kartından NVDİA ekran kartına geçtim. AMD yazılımı hala duruyor kaldırmadım dahalık.
Hocam sorunu çözebildiniz mi acaba?

Top Bottom