Neler Yeni

win 11 geçmek istiyorum ama driverlardan korkuyorum

EDXw

80+
win 11 geçmeyi düşündüm ama internete bağlanmakta aracılık eden eşyanın driveri çok eski o kadar eski ki bulamıyorum bile driveri
1643836849813.png

ben bu agaları flash belleğe atsam sonra win 11e geçince bunları pcye atsam sorunsuz kullanabilir miyim?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin internet aygıtın sanırsam Driver yüklemeden çaışmayan bir aygıt doğru mu? eğer öyle ise kurulumu gerçekleştiremeyebilirsin tam bilemiyorum ama kurulum esnasında lan ile internete bağlı olmanda fayda var, ayrıca neden Windows 11'e geç,yorsun ki daha yeni sayılacak bir işletim sistemi iyice sorunsuz olduğu kesinleştikten sonra geçin bence

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

EDXw

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin internet aygıtın sanırsam Driver yüklemeden çaışmayan bir aygıt doğru mu? eğer öyle ise kurulumu gerçekleştiremeyebilirsin tam bilemiyorum ama kurulum esnasında lan ile internete bağlı olmanda fayda var, ayrıca neden Windows 11'e geç,yorsun ki daha yeni sayılacak bir işletim sistemi iyice sorunsuz olduğu kesinleştikten sonra geçin bence
şey aslında masaüstü simgeleri ortada gözüküyor ya o hoşuma gitmişti o yüzden geçmek istedim. evet internet aygıtım driversiz çalışmıyor maalesef. lan ile internet bi fikrim yok ethernetle alakalı bir şey ise maalesef onu yapamam keşke yapabilsem hiç bir şekilde intle alakalı sorunum kalmayacak
ekstra: bu simgelerin ortada gözükmesini gösteren bi uygulama var biliyorum fakat onu istediğim gibi ayarlayamıyorum vs o yüzden sildim

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şey aslında masaüstü simgeleri ortada gözüküyor ya o hoşuma gitmişti o yüzden geçmek istedim. evet internet aygıtım driversiz çalışmıyor maalesef. lan ile internet bi fikrim yok ethernetle alakalı bir şey ise maalesef onu yapamam keşke yapabilsem hiç bir şekilde intle alakalı sorunum kalmayacak
lan dediğim şey dediğin gibi Ethernet ile ilgili oluyor, lan kablosu kullanıyorsun bildiğin Modem ile PC ye takarak kablo aracılığı ile internete bağlıyorsun, eğer PC ile Modem birbirlerinden uzak ise sadece kurulum süreci için PC yi taşımayı düşünebilirsin? ya da başka bir sebebi mi var?

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert
Windows 11'e windows 10 sürücüleri kısmi de olsa kurulabiliyor. Windows 8'den 10'a geçiş gibi.

• Beğen

EDXw

80+
lan dediğim şey dediğin gibi Ethernet ile ilgili oluyor, lan kablosu kullanıyorsun bildiğin Modem ile PC ye takarak kablo aracılığı ile internete bağlıyorsun, eğer PC ile Modem birbirlerinden uzak ise sadece kurulum süreci için PC yi taşımayı düşünebilirsin? ya da başka bir sebebi mi var?
kurulum sürecinde maalesef kardeşim rahat bırakmaz (modemin yanındayken) ve ben bilgisayarı modemin olduğu yere taşırsam muhtemelen ailem bu burada kalacak vs diyecek birazcık benim için sorun olacak

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Emmi yerel disk d ye at. Yerel disk d ye format atmana gerek yok zaten :) Bilgisayar açıldıktan sonra yerel disk d den direk driveri kurabilirsin.

• Beğen

EDXw

80+
Windows 11'e windows 10 sürücüleri kısmi de olsa kurulabiliyor. Windows 8'den 10'a geçiş gibi.
muhtemelen internet sağlayıcısının driveri kurulmayacak ya ben bile aratırken bulamıyorum windowsun bulacağını sanmıyorum yine teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emmi yerel disk d ye at. Yerel disk d ye format atmana gerek yok zaten :) Bilgisayar açıldıktan sonra yerel disk d den direk driveri kurabilirsin.
çok mantıklıymış bu bak teşekkür ederim usta dskjngjkdsfnhjdkfh

ayrıca sana da teşekkür ederim usta

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
muhtemelen internet sağlayıcısının driveri kurulmayacak ya ben bile aratırken bulamıyorum windowsun bulacağını sanmıyorum yine teşekkür ederim

:D Rica ederim ne demek.
Formattan sonra Yerel Disk D görünmezse eğer; Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet e bas - Sol taraftan disk yönetimi kısmına gel ve görünmeyen diske sağ tıklayıp Sürücü Harfi Ve Yolu Değiştir e Tıkla. Diske istediğin harfi atadıktan sonra görünmeye başlayacaktır :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert

ayrıca sana da teşekkür ederim usta
Cihazın marka modeli nedir?

EDXw

80+
Son düzenleme:

EDXw

80+
Kendi sitesinde en son windows 8 sürücüsü var ama inidirmeye kalkınca 7 iniyor. Şansını deneyip windows 11'e kurabilirsin ya da yeni bir adaptör edinmelisin diğer sitelere de baktım çoğu 7 indiriyor bazıları da garip dosyalar.
ben kendi başıma bir şekilde driveri bulmuştum lakin bir sürü kaçak site virüs yemediğime şükrediyorum dfklmlshmksld ve win7 için olanlar win11 için olmaz win10 için olmamıştı yine de teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,800
Üyeler
162,558
Son üye
zafersynn