şey aslında masaüstü simgeleri ortada gözüküyor ya o hoşuma gitmişti o yüzden geçmek istedim. evet internet aygıtım driversiz çalışmıyor maalesef. lan ile internet bi fikrim yok ethernetle alakalı bir şey ise maalesef onu yapamam keşke yapabilsem hiç bir şekilde intle alakalı sorunum kalmayacakSenin internet aygıtın sanırsam Driver yüklemeden çaışmayan bir aygıt doğru mu? eğer öyle ise kurulumu gerçekleştiremeyebilirsin tam bilemiyorum ama kurulum esnasında lan ile internete bağlı olmanda fayda var, ayrıca neden Windows 11'e geç,yorsun ki daha yeni sayılacak bir işletim sistemi iyice sorunsuz olduğu kesinleştikten sonra geçin bence
lan dediğim şey dediğin gibi Ethernet ile ilgili oluyor, lan kablosu kullanıyorsun bildiğin Modem ile PC ye takarak kablo aracılığı ile internete bağlıyorsun, eğer PC ile Modem birbirlerinden uzak ise sadece kurulum süreci için PC yi taşımayı düşünebilirsin? ya da başka bir sebebi mi var?şey aslında masaüstü simgeleri ortada gözüküyor ya o hoşuma gitmişti o yüzden geçmek istedim. evet internet aygıtım driversiz çalışmıyor maalesef. lan ile internet bi fikrim yok ethernetle alakalı bir şey ise maalesef onu yapamam keşke yapabilsem hiç bir şekilde intle alakalı sorunum kalmayacak
kurulum sürecinde maalesef kardeşim rahat bırakmaz (modemin yanındayken) ve ben bilgisayarı modemin olduğu yere taşırsam muhtemelen ailem bu burada kalacak vs diyecek birazcık benim için sorun olacaklan dediğim şey dediğin gibi Ethernet ile ilgili oluyor, lan kablosu kullanıyorsun bildiğin Modem ile PC ye takarak kablo aracılığı ile internete bağlıyorsun, eğer PC ile Modem birbirlerinden uzak ise sadece kurulum süreci için PC yi taşımayı düşünebilirsin? ya da başka bir sebebi mi var?
muhtemelen internet sağlayıcısının driveri kurulmayacak ya ben bile aratırken bulamıyorum windowsun bulacağını sanmıyorum yine teşekkür ederimWindows 11'e windows 10 sürücüleri kısmi de olsa kurulabiliyor. Windows 8'den 10'a geçiş gibi.
çok mantıklıymış bu bak teşekkür ederim usta dskjngjkdsfnhjdkfhEmmi yerel disk d ye at. Yerel disk d ye format atmana gerek yok zaten Bilgisayar açıldıktan sonra yerel disk d den direk driveri kurabilirsin.
ayrıca sana da teşekkür ederim ustalan dediğim şey dediğin gibi Ethernet ile ilgili oluyor, lan kablosu kullanıyorsun bildiğin Modem ile PC ye takarak kablo aracılığı ile internete bağlıyorsun, eğer PC ile Modem birbirlerinden uzak ise sadece kurulum süreci için PC yi taşımayı düşünebilirsin? ya da başka bir sebebi mi var?
Rica ederim ne demek.muhtemelen internet sağlayıcısının driveri kurulmayacak ya ben bile aratırken bulamıyorum windowsun bulacağını sanmıyorum yine teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok mantıklıymış bu bak teşekkür ederim usta dskjngjkdsfnhjdkfh
Cihazın marka modeli nedir?muhtemelen internet sağlayıcısının driveri kurulmayacak ya ben bile aratırken bulamıyorum windowsun bulacağını sanmıyorum yine teşekkür ederim
çok mantıklıymış bu bak teşekkür ederim usta dskjngjkdsfnhjdkfh
ayrıca sana da teşekkür ederim usta
Kendi sitesinde en son windows 8 sürücüsü var ama inidirmeye kalkınca 7 iniyor. Şansını deneyip windows 11'e kurabilirsin ya da yeni bir adaptör edinmelisin diğer sitelere de baktım çoğu 7 indiriyor bazıları da garip dosyalar.cenix ca-770
ben kendi başıma bir şekilde driveri bulmuştum lakin bir sürü kaçak site virüs yemediğime şükrediyorum dfklmlshmksld ve win7 için olanlar win11 için olmaz win10 için olmamıştı yine de teşekkür ederimKendi sitesinde en son windows 8 sürücüsü var ama inidirmeye kalkınca 7 iniyor. Şansını deneyip windows 11'e kurabilirsin ya da yeni bir adaptör edinmelisin diğer sitelere de baktım çoğu 7 indiriyor bazıları da garip dosyalar.