Bir windows usbsine ihtiyacın var bu arada windowsu yeniden kuracaksınArkadaşlar suan pc acilmiyove BOOTMGR EKSİK yazıyo lütfen yardim edin ne yapcami bilmiyorum
USB bellek ile mi Windows 8 kuracaksınız?Arkadaşlar suan pc acilmiyove BOOTMGR EKSİK yazıyo lütfen yardim edin ne yapcami bilmiyorum
Flash belek takılıydı onu cikartip 1 kere kapatma tusu na basitim crlt shif del yaptigimda ayniydi bir sorim vara sora bilirmiyimbu ekrana geldiğinde ctrl+shift+del kombinasyonunu kullanın ne olduğunu söyleyin ona göre yardım edeyim .d
Orjinal microsoft tan indirdimUSB bellek ile mi Windows 8 kuracaksınız?
Ayrıca ISO dosyası orjinal mi?
Bir windows usbsine ihtiyacın var bu arada windowsu yeniden kuracaksın
Rufus programı ile USB'ye yazdırdınız ve Bilgisayar usb üzerinden boot edilirken bu hata çıkıyorsa 8.1'i deneyin.Orjinal microsoft tan indirdim
Arkadaşlar suan pc acilmiyove BOOTMGR EKSİK yazıyo lütfen yardim edin ne yapcami bilmiyorum
Zaren 8.1 pc de iso dönuş turucusu var oyle yapiyorum yok pc 8.1 kaldirmiyomuRufus programı ile USB'ye yazdırdınız ve Bilgisayar usb üzerinden boot edilirken bu hata çıkıyorsa 8.1'i deneyin.
Evet deneyin lütfen. Yaşadığınız hatanın ekran görüntüsünü alın.Zaren 8.1 pc de iso dönuş turucusu var oyle yapiyorum yok pc 8.1 kaldirmiyomu