win10 etkinleştirmezsek ne olur?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
ben deneme sürümü kullanıyorum. şu anlık sıkıntım kişiselleştirme ve win10 etkinleştir yazısı onlar bana problem değil. acaba ileride (3ay sonra diye duydum) windowsu kullanamama yada güncelleme almama gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? eğer bu durumlar olursa @keremcnsz24 nin etkinleştirme yöntemini kullanıcam. tabi eğer güncelleme almama ya da windowsu kullanamama gibi şeyler gerçekse yapıcam. windowsu kullanamama gerçek mi?

Hayır, kullanabilirsin sadece bir takım özellikler kısıtlanır o kadar.

Windows'u kullanmaya devam edersiniz. Bazı özelliklerden yararlanamazsınız. İnternette oldukça düşük fiyata anahtarlar satılıyor. Onları deneyebilirsiniz. Korsan olarak Windows'u etkinleştirmenizi tavsiye etmem.

Windows'u çok küçük kısıtlamalar (kişiselleştirmeler gibi) ve sağ alt yazısı dışında tamamen kullanabilirsin. Sorun olmaz.

Tek dezavantajı sağ altta watermark çıkar. Watermark iz demek. Windows'u etkinleştir yazar.

Tema falan değiştiremeyebilrsin

belki güncellemeler geç gelebilir onun dışında pek bişey olmaz gibime geliyor

orjinal key almak herzaman iyidir ancak internette crackleri var sanırım istersen crackleyebilrisn

Windows'u kullanmaya devam edersiniz. Bazı özelliklerden yararlanamazsınız. İnternette oldukça düşük fiyata anahtarlar satılıyor. Onları deneyebilirsiniz. Korsan olarak Windows'u etkinleştirmenizi tavsiye etmem.
yok ne korsanı yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek dezavantajı sağ altta watermark çıkar. Watermark iz demek. Windows'u etkinleştir yazar.

Tema falan değiştiremeyebilrsin

belki güncellemeler geç gelebilir onun dışında pek bişey olmaz gibime geliyor

orjinal key almak herzaman iyidir ancak internette crackleri var sanırım istersen crackleyebilrisn
ne cracki onlar virüslü oluyor genelde. ayrıca tema için wp engine kullanıyorum

yok ne korsanı yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne cracki onlar virüslü oluyor genelde. ayrıca tema için wp engine kullanıyorum
tema için wp engine kullanıyorsan pek sorun teşkil etmez arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmıslar zaten ama oyun oynarken falan watermark görünebilir rahatsız etmıyorsa sıkıntı yok

tema için wp engine kullanıyorsan pek sorun teşkil etmez arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmıslar zaten ama oyun oynarken falan watermark görünebilir rahatsız etmıyorsa sıkıntı yok
yani sadece o yazı mı çıkacak bende

Geri