Neler Yeni

Win11Pro kullanan memnun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Merhaba hazır sisteme win 11 pro kurmuşlar siz memnunmusunuz? Stabil çalışıyor mu?

Birde etkinleştirmek için nereden hangi lisansu alayım teşekkürler.
Arayüzü aşırı kötü geldi bana, stabilite konusunda sorun görmedim ama. Eğer windows 10'dan geçiyorsanız lisans veriyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arayüzü aşırı kötü geldi bana, stabilite konusunda sorun görmedim ama. Eğer windows 10'dan geçiyorsanız lisans veriyor zaten.
Bana arayüz çok tuhaf geldi bir sürü haber öneri falan bunlar eminim ram yiyordur win 10 mu dönsem bilemedim birçok kişi win11 daha stabil artık diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Merhaba hazır sisteme win 11 pro kurmuşlar siz memnunmusunuz? Stabil çalışıyor mu?

Birde etkinleştirmek için nereden hangi lisansu alayım teşekkürler.
Reis OEM keyler var onları pek tavsiye etmem anakarta işliyor öyle kullansan da pek bir şey olmaz sıkıntı yok knk ben sevmiyorum o key leri zaten

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ben memnunum 3 sistemimdede 11 kullandim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Bana arayüz çok tuhaf geldi bir sürü haber öneri falan bunlar eminim ram yiyordur win 10 mu dönsem bilemedim birçok kişi win11 daha stabil artık diyor
knk bu özellikler win 10 dada var siz kapattığınız için görmüyorsunuz ben win11 kullanıyorum 2 haftadır orjinal var bende masaüstünde kullanıyorum tabikide işlemcimde 5600g rahat rahat sorun yaşamadan kullanıyorum tek sorun yaşatığım yer güvenlik oldu onuda antivirüs programı indirerek çözdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bu özellikler win 10 dada var siz kapattığınız için görmüyorsunuz ben win11 kullanıyorum 2 haftadır orjinal var bende masaüstünde kullanıyorum tabikide işlemcimde 5600g rahat rahat sorun yaşamadan kullanıyorum tek sorun yaşatığım yer güvenlik oldu onuda antivirüs programı indirerek çözdüm
Neden güvenlikle ilgili sorun yaşadınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
win11 home aldım, güçlü pclerde macbook gibi çalışıyor abartmıyorum hayatımda gördüğüm en akıcı sistem (xp'den sonra :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,510
Üyeler
161,715
Son üye
onurkarabulut
Top Bottom