Çözüldü✓ Windows 10 / 11 hangisini yüklemeliyim

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Merhaba bu parçalara göre hangi sürümü yüklemeliyim 10 mu 11 mi?
Windowss 11 Enterprise LTSC indirsem gereksiz mi olur?

RYZEN 5 5500 3.60GHZ / DARK X127 KULE TİPİ SOĞUTUCU
MSI MAG B550 GAMİNG PLUS
GSKİLL RİPJAWS 2X8 16GB 3200MHZ
MSI GTX 1060 3G OC
LEXAR 500GB M2 SSD PCIE 3.0 x4

Bende yakın zamana kadar 10 yüklemekte kararlıydım ama artık 11 de yüklenir veya dilerseniz 10 belki 1 sene daha gidebilir. Ama Ben olsam artık 11 yükleyebilirim.

11'den nefret eden birisi olarak ben win 11 diyorum. Çünkü 10'un desteği bitiyor. Her ne kadar kullanmaya devam edilebilecek olsa da güncel günceldir. Win 10 LTSC kurulup 1-2 sene daha güncel kalmak düşünülebilir. Ben şu an o şekilde kullanıyorum. Performans olarak da gayet iyi. Kaynak tüketimi çok düşük.

Bende yakın zamana kadar 10 yüklemekte kararlıydım ama artık 11 de yüklenir veya dilerseniz 10 belki 1 sene daha gidebilir. Ama Ben olsam artık 11 yükleyebilirim.
Yani windows 11 pro/home falan kursam olur diyorsunuz? LTSC sürümüne gerek yok mu?

ben olsam ltsc kurardım windowsun içinde çok fazla gereksiz uygulama var
Hocam önceki forumdan sonra parçaları komple değiştirdim. Bu konudaki parçalar var şuanda ve birde ltsc kurduğumda şunu fark ettim ekran görüntüsü alamıyorum, fotoğraf ve video açamıyorum. Birde masaüstünde sıklıkla kasma donmalar yaşıyorum.

İmkanım olsa win 10 a geçerim de. Driverlar tanımıyor

Hocam önceki forumdan sonra parçaları komple değiştirdim. Bu konudaki parçalar var şuanda ve birde ltsc kurduğumda şunu fark ettim ekran görüntüsü alamıyorum, fotoğraf ve video açamıyorum. Birde masaüstünde sıklıkla kasma donmalar yaşıyorum.
o zaman pro veya home istediğini kur gereksiz bulduğun özellikleri ognitorenks yazılımıyla sil

Ltsc de birçok şey kırpılmış olarak geliyor. Fotoğraf için quick picture viewer olması lazım video için de vlc kurdum bu şekilde bu iki sorundan kurtulmuş olursun. Ekran görüntüsü içinde '' windows tuşu+shift+s '' tuş kombinasyonu ile alabiliyor olman lazım.

Ltsc de birçok şey kırpılmış olarak geliyor. Fotoğraf için quick picture viewer olması lazım video için de vlc kurdum bu şekilde bu iki sorundan kurtulmuş olursun. Ekran görüntüsü içinde '' windows tuşu+shift+s '' tuş kombinasyonu ile alabiliyor olman lazım.
'' windows tuşu + shift + s '' tuş kombinasyonu ile ekran görüntüsünü açıyorum görüntüsünü alacağım yerleri seçiyorum daha sonra sağdan bir bildirim gelmesi lazım ekran görüntüsü alındı diye oraya basıp normalde kaydediyoruz ama bu sürümde hiçbir şey çıkmıyor sağ kısımdan ve aldığım ekran görüntüsü boşa gidiyor.

'' windows tuşu + shift + s '' tuş kombinasyonu ile ekran görüntüsünü açıyorum görüntüsünü alacağım yerleri seçiyorum daha sonra sağdan bir bildirim gelmesi lazım ekran görüntüsü alındı diye oraya basıp normalde kaydediyoruz ama bu sürümde hiçbir şey çıkmıyor sağ kısımdan ve aldığım ekran görüntüsü boşa gidiyor.
Olabilir bu şekilde alınca direk panoya kopyalama işlemi yapıyordur muhtemelen ltsc sürümler de birçok şey kırpıldığı için normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,759
Üyeler
185,164
Son üye
oomerfarukkuzu
Geri