Sistemin nedir hocam?Sadece oyun için kullanıyorum ama youtube'daki videolar hep aynı şeyleri yapıyor, temp silmek, grafik düşürmek gibi herkesin bildiği şeyler..
link atabillirmisin birde lisans nasıl oluyorReviOS kullanıyorum ben. Araştırabilirsin.
kişisel güvenlik durumu çok riskli.. özel bir işlem yapmıyorsan, ödeme, sosyal medya accountları vb. evet mantıklı bence deReviOS kullanıyorum ben. Araştırabilirsin.
msi b550m pro, zotac 3060 Ti, 5600x, 16 3600 mhz Ram, 1 TB M2 HP SSD, 650W cooler master 650w 80+ bronze. 144 Hz ASus monitörüm var. Ama cs oynarken o smooth görüntü asla ve asla elde edemiyorum 400 fps'de bile oyun başka pc'lerde denediğim kadar net değil.Sistemin nedir hocam?
Örneğin bazen crosshair'ı görmekte bile güçlük çekiyorum ışıklı alanlarda. Bazen bu sorun oluyor bazen oradan kalkıyor çözemedim henüz.kişisel güvenlik durumu çok riskli.. özel bir işlem yapmıyorsan, ödeme, sosyal medya accountları vb. evet mantıklı bence de
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi b550m pro, zotac 3060 Ti, 5600x, 16 3600 mhz Ram, 1 TB M2 HP SSD, 650W cooler master 650w 80+ bronze. 144 Hz ASus monitörüm var. Ama cs oynarken o smooth görüntü asla ve asla elde edemiyorum 400 fps'de bile oyun başka pc'lerde denediğim kadar net değil.
Windows'u en iyi performansa getirmekle falan uğraşma. Monitörünün 144 Hz'de çalıştığına emin misin? V-SYNC'i açıp kullanmayı dene.kişisel güvenlik durumu çok riskli.. özel bir işlem yapmıyorsan, ödeme, sosyal medya accountları vb. evet mantıklı bence de
msi b550m pro, zotac 3060 Ti, 5600x, 16 3600 mhz Ram, 1 TB M2 HP SSD, 650W cooler master 650w 80+ bronze. 144 Hz ASus monitörüm var. Ama cs oynarken o smooth görüntü asla ve asla elde edemiyorum 400 fps'de bile oyun başka pc'lerde denediğim kadar net değil.
Örneğin bazen crosshair'ı görmekte bile güçlük çekiyorum ışıklı alanlarda. Bazen bu sorun oluyor bazen oradan kalkıyor çözemedim henüz.
Google'a revios yazarak erişebilirsin. Modlu bir windowstur, birçok kişi güvenliksiz buluyor. Bilgin olsun.link atabillirmisin birde lisans nasıl oluyor
Arkadaşımızın dediği gibi evet riskli, katılıyorum. Şu ana kadar problem olmadı ama bu olmayacağı anlamına da gelmez. Performans olarak çok mu iyi? Evet gerçekten iyi.kişisel güvenlik durumu çok riskli.. özel bir işlem yapmıyorsan, ödeme, sosyal medya accountları vb. evet mantıklı bence de
Örneğin bazen crosshair'ı görmekte bile güçlük çekiyorum ışıklı alanlarda. Bazen bu sorun oluyor bazen oradan kalkıyor çözemedim henüz.