Neler Yeni

Windows 10 format attım belirli bir dosyayı kurtarmak istiyorum

yussufxqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf öz
merhabalar ben biçimlendirerek sonra tekrar windows 10 kurarak bir format işlemi gerçekleştirdim gerçekleştirdiğim format işleminde içerisinde bağlı olduğu wifi ağları vardı şimdi ben memlekete kalmaya geldim fakat bilgisayarı sıfıladığım için wifi ye bağlanmıyor bu yüzünden format attmadan önce bağlı olduğum wifi ağnın şifresini öğrenmem gerekiyor qphotorec üzerinden kurtarma yapacağım fakat wifi ağının hangi tür dosya olduğunu bilmiyorum o yüzdende geri yükleme yapacağım dosyayı seçemiyorum wifi ağları hangi dosya uzantısı ile kayıt oluyor yardımcı olun çok ihtiyacım var iyi günler iyi forumlar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
merhabalar ben biçimlendirerek sonra tekrar windows 10 kurarak bir format işlemi gerçekleştirdim gerçekleştirdiğim format işleminde içerisinde bağlı olduğu wifi ağları vardı şimdi ben memlekete kalmaya geldim fakat bilgisayarı sıfıladığım için wifi ye bağlanmıyor bu yüzünden format attmadan önce bağlı olduğum wifi ağnın şifresini öğrenmem gerekiyor qphotorec üzerinden kurtarma yapacağım fakat wifi ağının hangi tür dosya olduğunu bilmiyorum o yüzdende geri yükleme yapacağım dosyayı seçemiyorum wifi ağları hangi dosya uzantısı ile kayıt oluyor yardımcı olun çok ihtiyacım var iyi günler iyi forumlar
Telefonunuz WİFİ'ye bağlıysa Google'a 192.168.1.1 yazıp siteye girerek

Türk Telekom'sa
Kullanıcı adı: admin
Şifre: ttnet ya da turktelekom
(Ağ Ayarı / Kablosuz gelen ekran da görebilirsin.)

Turkcell Superonline'sa
Kullanıcı adı: admin
Şifre: superonline
(Yerel Ağ / WLAN / WLAN SSID Konfigürasyonundan şifreyi öğrenebilirsin.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom