pc markası asus m1502ia-ej134 wifi driver yüklemek istiyordum win 10 desteklemiyor win 11e yükseltmeden wifi driverı çalıştırabilirmiyimSorun olmaz
asus desteğe sorduğumda win 11 yükleyin dedidriver win 10 desteklemiyorsa genelde win 11 de de çalışmaz
o zaman yükleyinasus desteğe sorduğumda win 11 yükleyin dedi
Hocam formata gerek yok tekrardan windows 10'un guncellestirmeler kismindan yukseltebilirsinizasus desteğe sorduğumda win 11 yükleyin dedi
internete bağlanamıyoruz wifii çalışmıyorHocam formata gerek yok tekrardan windows 10'un guncellestirmeler kismindan yukseltebilirsiniz
w11 i usb ile kurması en temizi.Hocam formata gerek yok tekrardan windows 10'un guncellestirmeler kismindan yukseltebilirsiniz
sürücüyü başka bir pc den indirip kurabilsin. aynı şekilde w11 i de böyle yükleyebilirsininternete bağlanamıyoruz wifii çalışmıyor
pc markası asus m1502ia-ej134 wifi driver yüklemek istiyordum win 10 desteklemiyor win 11e yükseltmeden wifi driverı çalıştırabilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc markası asus m1502ia-ej134 wifi driver yüklemek istiyordum win 10 desteklemiyor win 11e yükseltmeden wifi driverı çalıştırabilirmiyim
Hocam zaten yeni gormat atmis gerek yokw11 i usb ile kurması en temizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sürücüyü başka bir pc den indirip kurabilsin. aynı şekilde w11 i de böyle yükleyebilirsin
hocam olay format atması değil. w11 e geçmesi. temiz şekilde w11 kurması çok daha mantıklıHocam zaten yeni gormat atmis gerek yok