Neler Yeni

Windows 10 Home Deneme Sürümü

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Ulusoy
Arkadaşlar merhaba, Windows 10 Home'un deneme sürümünü bilgisayarıma kuracağım fakat deneme süresi bittikten sonra biliyorsunuz ki sağ altta Windows'u etkinleştir falan yazıyor o benim için sıkıntı değil ama bazı arkadaşlar forumlara ''çok fazla win'i etkinleştir diye uyarı veriyor" tarzı şeyler yazmış yani mesela ben oyun oynarken windows alt taba atıp windowsu etkinleştir diye uyarı mı verecek beni bu konuda aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
İyi forumlar

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Arkadaşlar merhaba, Windows 10 Home'un deneme sürümünü bilgisayarıma kuracağım fakat deneme süresi bittikten sonra biliyorsunuz ki sağ altta Windows'u etkinleştir falan yazıyor o benim için sıkıntı değil ama bazı arkadaşlar forumlara ''çok fazla win'i etkinleştir diye uyarı veriyor" tarzı şeyler yazmış yani mesela ben oyun oynarken windows alt taba atıp windowsu etkinleştir diye uyarı mı verecek beni bu konuda aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
İyi forumlar
Veriyor internetten ucuz OEM keylerden alabilirsiniz 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veriyor internetten ucuz OEM keylerden alabilirsiniz 👍
peki ama kafamda şöyle bi soru var benim pc windows 10 home kurulu ben gidip windows 10 pro oem key'i alırsam bi sıkıntı olur mu çünkü windows 10 home key bulamadım (sadece retail var)

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
peki ama kafamda şöyle bi soru var benim pc windows 10 home kurulu ben gidip windows 10 pro oem key'i alırsam bi sıkıntı olur mu çünkü windows 10 home key bulamadım (sadece retail var)
Proya yükseltmeniz gerekir sistemi 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro sürüm farklıdır yükleme yapar 👍
hocam şimdi bakarken oem key buldum home için fakat şöyle bi durum var ürünün başında oem dijital yazsada devamında retail key yazıyor ürün özelliklerinde de kullanıcı limiti 1 olarak gözüküyor şimdi bu oem key mi yoksa herkesin aynı kodu kullandığı retail keylerden mi oluyor ?

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
OEM key tek seferlik tır

Top Bottom