Neler Yeni

Windows 10 home key önerisi

Qbört

80+ Bronze
Merhabalar windows 10'da uzun zamandır cmd ile etkinleştirilmiş olarak kullanıyorum yaklaşık 8 ay olmuştur herhangi bir sorun yaşamadım ama güvenlik açısından key almak istiyorum.
Windows 10 home için retail key olursa güzel olur, oem ile arasında ne farklılıkları olur yani ikisinde de format atsam silinme gibi bir durum yaşarmıyım? Veya format atıp windows 11'e geçmek istediğimde. Eğer sorun olmaz ise cmd üzerinden kaldıracağım.
Bütçe 40 tl güvenilir bir yer olursa güzel olur.

fuataydin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fuat Aydın
Merhabalar windows 10'da uzun zamandır cmd ile etkinleştirilmiş olarak kullanıyorum yaklaşık 8 ay olmuştur herhangi bir sorun yaşamadım ama güvenlik açısından key almak istiyorum.
Windows 10 home için retail key olursa güzel olur, oem ile arasında ne farklılıkları olur yani ikisinde de format atsam silinme gibi bir durum yaşarmıyım? Veya format atıp windows 11'e geçmek istediğimde. Eğer sorun olmaz ise cmd üzerinden kaldıracağım.
Bütçe 40 TL güvenilir bir yer olursa güzel olur.

Hocam reklam olur mu bilmiyorum ama jetlisans.com a bakabilirsiniz. Ben de KMSPICO benzeri uygulama kurmak istemediğim için 30 tl ye Windows 10 Pro key almıştım. Windows 11 e ücretsiz yükseltebiliyorsunuz. Ve tek bilgisayar için, format atıp tekrar tekrar kullanabilirsiniz keyi.

Bu arada hala 30 TL imiş.
1654884917346.png

Son düzenleme:
Top Bottom