Neler Yeni

Windows 10 kurulu hddyi windows 10 kurulu pc ye takmak ve formatlama

hexaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Yeni aldım PC'ye eski kasadaki HDD'yi takıp hdd deki Windows'u silmek istiyordum.
Windows'u silerken asadaki videodaki adımları uyguluyordum.

3.13'teki adimda sildikten sonra(videodaki gibi diski biçimlendirmeden)yeniden baslattim ve onume bu ekran geldi.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyIfI6a8VfxWwgCrmMbd8c4iZUZyhUcFaFyA&usqp=CAU. Hepsini denedim ancak sonuç yok bende UEFI ile format atmayi düşünüyorum bir sorun olurmu ya da baska bir cozum yolu var mıdır?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin
Yeni aldım PC'ye eski kasadaki HDD'yi takıp hdd deki Windows'u silmek istiyordum.
Windows'u silerken asadaki videodaki adımları uyguluyordum.

3.13'teki adimda sildikten sonra(videodaki gibi diski biçimlendirmeden)yeniden baslattim ve onume bu ekran geldi.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyIfI6a8VfxWwgCrmMbd8c4iZUZyhUcFaFyA&usqp=CAU. Hepsini denedim ancak sonuç yok bende UEFI ile format atmayi düşünüyorum bir sorun olurmu ya da baska bir cozum yolu var mıdır?
Elinde Windows formatı var mı?

hexaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uefi usbsi hazirlicam bugün.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin
Uefi usbsi hazirlicam bugün.
Tamamdır onu hazırla. Format ekranında 2 diskinde çıkacak. Eğer SSD'nin içinde Windows yoksa Windows'u ona kur. SSD bağlantın Sata 1 üstündeyse Disk 0 diye geçer. HDD bağlantın Sata 2 üstündeyse Disk 1 olarak geçer. (Gene de boyutlarına bakarak sen kontrol et.) HDD Disk 1 ise Disk 1 ile ilgili ne kadar şey varsa sil ve en son Disk 1 ayrılmamış alana getirip ona dokunma. Windows yok ise SSD de (Disk 0) ona tıklayıp en alt sağda yeni yazana tıkla ve boyutu değiştirmeden onayla. Sonra devam et. Format atıldıktan sonra masaüstü gelicek. Disk yönetine giriceksin. Oradan ayrılmamış (kaç GB ise) bir siyah yazı göreceksin. Ona sağ tıklayıp yeni birim oluştur de. Disk adı kısmı geldiğinde Yerel Disk olarak değiştirebilirsin, onun dışında orada başka bir şeyi değiştirmene gerek yok.

hexaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format ekraninda once windows kurcamiz surucuyu sonrada formatlicamiz surucuyumu seciyoz yani ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,065
Üyeler
162,605
Son üye
NoMythx
Top Bottom