anakarta yazılınca hackerlarla ortak mı kullanıyoruz pcyi kısacası bir sıkıntı olma ihtimali varmıOEM anakartına yazılır ve sana özel olur. Retail başkaları tarfından da alınıp kullanılabilir yani ortak kullandığınız key olur. Kısaca böyle özetlenebilir.
Anakarta yazılıyor ki tekrar format atınca key istemeden aynı sürümü yükleyebilesin. Hacker falan olayı değil.anakarta yazılınca hackerlarla ortak mı kullanıyoruz pcyi kısacası bir sıkıntı olma ihtimali varmı
peki çalıntı kredi kartıyla alınmış çıkarsa başım yanar mı sadece lisans mı iptal olurAnakarta yazılıyor ki tekrar format atınca key istemeden aynı sürümü yükleyebilesin. Hacker falan olayı değil.
Çalıntı kredi kartıyla kendin için alışveriş yapmak mı? N'oluyoruz?peki çalıntı kredi kartıyla alınmış çıkarsa başım yanar mı sadece lisans mı iptal olur
youtubedan video izledim çalıntı kredi kartıyla toplu alıp satıyormuş bazıları onu diyorumÇoğu kullanıcı OEM key kullanıyor. Microsoft her ne kadar bu işi onaylamasa da yine de güncelleme alıyor cihazlar. Dilerseniz orijinal key alabilirsiniz kutulu birkaç bin TL'ye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalıntı kredi kartıyla kendin için alışveriş yapmak mı? N'oluyoruz?
Bir kere başkasının kartının sende bulunması hele ki çalınmış olması suç. Bir de alışveriş yaparak suçunu katlarsın sadece.peki çalıntı kredi kartıyla alınmış çıkarsa başım yanar mı sadece lisans mı iptal olur
Yakalanırlarsa belayı bulurlar ne deyim ki.youtubedan video izledim çalıntı kredi kartıyla toplu alıp satıyormuş bazıları onu diyorum
anlamadın galiba kart falan yok bende can değeri izledim ya windows 7 keyleridir ya çinden ucuza alıp satıyolardır ya da çalıntı kredi kartıyla alıp satıyorlardı diyorBir kere başkasının kartının sende bulunması hele ki çalınmış olması suç. Bir de alışveriş yaparak suçunu katlarsın sadece.
onu diyorumanlamadın galiba kart falan yok bende can değeri izledim ya windows 7 keyleridir ya çinden ucuza alıp satıyolardır ya da çalıntı kredi kartıyla alıp satıyorlardı diyor
Aldıkları key microsoft'un deneme keyleri olabilir. Çoğu OEM key de böyle zaten. Ama çalıntı işi sıkıntılı. Çalandan alan belki çalıntı olduğunu bilmeyip alır ama çalıp getiren asıl suçu işlemiş olur.anlamadın galiba kart falan yok bende can değeri izledim ya windows 7 keyleridir ya çinden ucuza alıp satıyolardır ya da çalıntı kredi kartıyla alıp satıyorlardı diyor
onu diyorum
bir sıkıntı çıkma ihtimaline karşı (güncelleme almama vs.) formatla düzeltebilmek için retail key mi alayım senceAldıkları key microsoft'un deneme keyleri olabilir. Çoğu OEM key de böyle zaten. Ama çalıntı işi sıkıntılı. Çalandan alan belki çalıntı olduğunu bilmeyip alır ama çalıp getiren asıl suçu işlemiş olur.
Ama alınan keyin geri iptal olması falan uzun iş. Microsoft keyleri belirleyecek de liste çıkaracak şu şu keyleri iptal edin diye. Sonra internete bağlanınca cihazların keyleri kontrol edilecek o listedeki keyler iptal olacak. İstese yapar da uğraşmıyordur böyle şeylerle.
Retail keyler de aynı. OEM'i alan Retail'i de alır aynı kartla. OEM size özel olur genelde de OEM kullanılır. Eğer OEM key geçersiz olursa yenisini alıp tekrar etkinleştirirsiniz. İlle silmek isterim derseniz Retail key alın.bir sıkıntı çıkma ihtimaline karşı (güncelleme almama vs.) formatla düzeltebilmek için retail key mi alayım sence
hocam bu keylerin kmspico ile bir alakası var mı?Retail keyler de aynı. OEM'i alan Retail'i de alır aynı kartla. OEM size özel olur genelde de OEM kullanılır. Eğer OEM key geçersiz olursa yenisini alıp tekrar etkinleştirirsiniz. İlle silmek isterim derseniz Retail key alın.