Neler Yeni

Windows 10 Pro Retail Key

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Windows 10 pro retail key öneriniz var mı? Elimde şuan şu link var https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-retail-key-satin-al/ güvenilir midir kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi zaten sanal kart kullanacağım fakat aklıma takılan soru şu adres kısmına gerçek adresimi yazsam sorun çıkar mı veya daha ucuza retail key bulabilir miyim?

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
hocam elimde bi .bat dosyası var windowsunu etkinleştiriyor istersen buraya içeriğini kopyalıyayım sizde .bat doyası yaparak açın ve yeniden başlatın W11-W10 ikiside etkinleşiyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,551
İsim
Mert Metshi
Güvenilir ama çok pahalı.

Bedava etkinleştirme yolu var.

ARDELENO

80+ Bronze
hocam elimde bi .bat dosyası var windowsunu etkinleştiriyor istersen buraya içeriğini kopyalıyayım sizde .bat doyası yaparak açın ve yeniden başlatın W11-W10 ikiside etkinleşiyor.
Sıkıntılı yazılımlar hocam. Detaylı anlatım bu videoda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir ama çok pahalı.

Bedava etkinleştirme yolu var.

kms muhabbetinden çok anlamıyorum açılan konuları okuduğumdada iyi şeyler görmedim o yüzden güvenemedim.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya gidip 10/15 TL ye alsanıza oem key temiz kurun yazık PC nize

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
İçeriği böyle para vermek istemiyorsanız böyle aktifleştirebilirsiniz.Kendimde 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim.

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    3.8 KB · Hit: 77
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçeriği böyle para vermek istemiyorsanız böyle aktifleştirebilirsiniz.Kendimde 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim.
duyduğum ve gördüğüm şeylere göre bilgisayarı kms serverine bağlarken tamam bağlıyoruz fakat bilgisayarı botnet yapıyor diye şeyler gördüm o yüzden çekiniyorum bu çözümden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntılı yazılımlar hocam. Detaylı anlatım bu videoda var.

hocam yasal mı değil mi anlamadım microsofta göre yasal değil fakat googlede yargıtaya göre 2015te yasal ilan edildiği yazıyor ya da yasal değilse bana sorunu olur mu bunun yani alıcıya mı satıcıya mı yasal değil bir bilginiz var mı bu konuda.

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Bi 20 liraya da kıyın arkadaş bilgisayarı her açtığınızda kullandığınız bir yazılım bu adamların hakkını da verin derim şahsen crack vb. olaylara girilmesini önermiyorum.

Top Bottom