Neler Yeni

Modding Windows 10'dan 11 geçiş veriler siliniyor mu ?

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
arkadaşlar windows update ayarlarına girdim orda win 11 desteklediğini sistemim indir ve yükle yazısı var benim oyunlarım var masaüstünde önemli klasörler ve belgeler var ben win 11 e geçtiğimde bütün sistem ayarları bios ve en önemlisi oyunlar ve masaüstündeki düzenim belgeler klasörler gidicek mi yoksa bu win 10 daki her şey masaüstü dahil win 11 e mi geçicek ?

xHyeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yüksel
Merhaba. Hayır hiçbir veriniz kaybolmaz.

Lazımsa Windows 11 yükleme rehberi:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
USB ile yani format ile geçmesen gitmez büyük ihtimallede çok tavsiye etmem ben windows 11 den 10a döndüm tek tasarımını seviyom başkada birseyi yok zorladı iyice kendini

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB ile yani format ile geçmesen gitmez büyük ihtimallede çok tavsiye etmem ben windows 11 den 10a döndüm tek tasarımını seviyom başkada birseyi yok zorladı iyice kendini
fps drop vs yaşarmıyım oyunlarda veya normal gezinirken kasmalar vs

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
fps drop vs yaşarmıyım oyunlarda veya normal gezinirken kasmalar vs
Bazılarında olmuyor bazılarında oluyorda ama ram tüketimi falan windows 11 de daha pahalı bence windows 10 daha stabil kal gitsin ileride geçersin desteği gidince win 10nun

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
arkadaşlar windows update ayarlarına girdim orda win 11 desteklediğini sistemim indir ve yükle yazısı var benim oyunlarım var masaüstünde önemli klasörler ve belgeler var ben win 11 e geçtiğimde bütün sistem ayarları bios ve en önemlisi oyunlar ve masaüstündeki düzenim belgeler klasörler gidicek mi yoksa bu win 10 daki her şey masaüstü dahil win 11 e mi geçicek ?
Ben ilk beta aşamasından beri kullanmaktayım. İlk beta aşamasında iken bar göstergesinde takılmalar ve bazen donma vardı ama stabil sürüme geçince şimdiye kadar problem yaşamadım. Fps farkı görmedim

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ilk beta aşamasından beri kullanmaktayım. İlk beta aşamasında iken bar göstergesinde takılmalar ve bazen donma vardı ama stabil sürüme geçince şimdiye kadar problem yaşamadım. Fps farkı görmedim
ram 16 var bende kaç tüketiyor sende valorant oynarm hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahriyetten bios sıfırlanıyor her acılısta konu actım bununla ılgılı geçsem düzelir mi caaba

Son düzenleme:

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahriyetten bios sıfırlanıyor her acılısta konu actım bununla ılgılı geçsem düzelir mi caaba
Hocam Valo oynamıyorum ki. Birde benim işlemci pin ve anakart arızalı tamirdeler şuan pc yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom