Neler Yeni

Windows 10'u sıfırlamak mı temiz kurulum yapmak mı?

neonhex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
PC önce de normal olarak gelişmiş ayarlardan sıfırladım ama bazı dosyalar silinmedi maalesef Valorant %100 CPU hatası alıyorum ondan dolayı sıfırlayacağım. PC temiz kurulum yapacağım ama C diskine flashtan Windows tekrardan yani 0'dan yuklemek yer kaplar mi? C disk yüklediğim de 5gb filn doluydu üstüne eklenirmi
Benim bildiğim temiz kurulum Windows silmeden yeniden başlatıp flash belle takıp F8 flash seçtikten sonra Windows en baştan yüklemek değil mi? Yanlışm varsa duzeltirseniz sevinrim

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Temiz kurulum daha sağlıklı olur.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Öncelikle Temiz kurulum Dediğimiz şey Format zaten. Ve 0'dan windows kuracağınız için biçimlendirme kısmında C'diskin tamamını biçimlendirdiğiniz zaman içindeki tüm dosyalar gidecek. ve windows'u kurduğunuz zaman belli bir miktar C disk'te yer kaplayacaktır.
Son sorunuz olarak ise. Rufus ile Flash'a Windows iso'sunu yazdırıyorsunuz. sonra tekrardan dediğiniz gibi Bilgisayarı yeniden başlatıp Format atıyorsunuz. Zorlanırsanız youtube'da videoları var baka baka yapabilirsiniz.

neonhex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır

Son düzenleme:
Top Bottom