Neler Yeni

Windows 11 22H2 08 Toplu Güncelleştirmesi (KB5029263) Hata Veriyor

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Lloyd
Merhabalar. Asus TUF A15 2022 HN095 model dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Windows'u her güncelleştirmeye çalıştığımda görseldeki gibi sürekli hata veriyor. ShutUp10'de Windows Update ile alakalı tüm ayarları kapattım ama sorun çözülmedi. Lisanslı orijinal Windows 11 Pro kullanıyorum. Temiz kurulum yapmadan sorunu nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2023-08-29 204518.png

"thorxium"

80+ Bronze
Merhabalar. Asus TUF A15 2022 HN095 model dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Windows'u her güncelleştirmeye çalıştığımda görseldeki gibi sürekli hata veriyor. ShutUp10'de Windows Update ile alakalı tüm ayarları kapattım ama sorun çözülmedi. Lisanslı orijinal Windows 11 Pro kullanıyorum. Temiz kurulum yapmadan sorunu nasıl çözebilirim?

Alıntıyı görüntüle
https://hatausta.com/windows-update-hata-kodu-0x80073712/
Belki işe yarar bilmiyorum tam ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

5. çözümü yapmanı önermiyorum ben olsam indirmezdim bu arada,1 ve 2 belki işe yarayabilir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Lloyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Lloyd
Maalesef
https://hatausta.com/windows-update-hata-kodu-0x80073712/
Belki işe yarar bilmiyorum tam ama

5. çözümü yapmanı önermiyorum ben olsam indirmezdim bu arada,1 ve 2 belki işe yarayabilir.
5. kadar tüm adımları yaptım ama yine hata vermeye devam ediyor.
1. adımda şöyle bir çıktı aldım:
Ekran görüntüsü 2023-09-01 232602.png

2. adımda ise hatalar silsilesi verdi:
Ekran görüntüsü 2023-09-02 000002.png

Ardından 3. adımdaki gibi gerekli hizmetleri başlattım ve yine hata aldım. Niyeyse Arka Plan Akıllı Aktarım hizmeti sürekli duruyor, her seferinde çalıştır dedim ama yine güncelleme hata verdi.
Sonra 4. adımdaki Windows Update sorun gidermeyi çalıştırdım ve yeniden başlattım. Sonuç şaşırtmadı, yine aynı.
Birkaç kez daha denerim bu adımları. Sonra herhalde 5. adıma kaldık. Windows 11'de bu sorunu yaşayan başka kimse de görmedim yani. Bahtsız bedeviyim herhalde.

Yine de yardımınız için teşekkür ederim tekrardan.

5. çözümdeki BAT dosyasını da indirip çalıştırmama rağmen düzelmedi :(
Formata o kadar üşeniyorum ki kelimelerle anlatamam.

Son düzenleme:

"thorxium"

80+ Bronze
Maalesef

5. kadar tüm adımları yaptım ama yine hata vermeye devam ediyor.
1. adımda şöyle bir çıktı aldım:
Alıntıyı görüntüle

2. adımda ise hatalar silsilesi verdi:
Alıntıyı görüntüle
Ardından 3. adımdaki gibi gerekli hizmetleri başlattım ve yine hata aldım. Niyeyse Arka Plan Akıllı Aktarım hizmeti sürekli duruyor, her seferinde çalıştır dedim ama yine güncelleme hata verdi.
Sonra 4. adımdaki Windows Update sorun gidermeyi çalıştırdım ve yeniden başlattım. Sonuç şaşırtmadı, yine aynı.
Birkaç kez daha denerim bu adımları. Sonra herhalde 5. adıma kaldık. Windows 11'de bu sorunu yaşayan başka kimse de görmedim yani. Bahtsız bedeviyim herhalde.

Yine de yardımınız için teşekkür ederim tekrardan.

5. çözümdeki BAT dosyasını da indirip çalıştırmama rağmen düzelmedi :(
Formata o kadar üşeniyorum ki kelimelerle anlatamam.
Şimdi ilk adım için belki burdaki konuşmalar işine yarar
2. de ki şeyi ben de tam anlamadım ama
,Arka Plan Akıllı Aktarım hizmeti ben de elle yazıyor ve kapalı belki böyle olmaması gerekiyodur ama hiç ellemedim.
Bu arada yüklemek istediğin windows updatesi önemlimi, mesela başka bir güncelleme geldiğinde o yükleniyorda bu yüklenmiyormu yoksa hiçbiri mi yüklenmiyor.
Çok önemli deilse kalsın bence, üşenmediğin zaman gelene kadar hala ordaysa format atabilirsin belki.
(Önemli gibi duruyor), ama dosyalar bozuksa virüs falan girmiş olabilir belki, yada elle windows dosyalarına bi şey çıkarıp eklediysen.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Lloyd
Uzunca bir sürenin ardından düzelmeyince dosyaları saklayarak bilgisayarı sıfırladım ve sonunda çözüldü. Güncellemeleri de yaptım, herhangi bir sıkıntı yok şu anda. Ama galiba ShutUp10'de bazı ayarları değiştirince oldu. Önerilen ayarlar dışına çıkmamak lazım demek ki. Virüs ya da sistem dosyalarını değiştirme gibi bir durum da olmamıştı.
@"thorxium" Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim usta.

Top Bottom