Neler Yeni

Windows 11 24H2 Güncellemesi iki tane işletim sistemi kurdurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tristan Hawkins
Dostlar sanırsam dün 24h2 güncellemesi geldi. Az önce yaptım. Yeniden başlatırken bana 2 tane işletim sistemi seçmemi istedi. Ondan sonra güncellemeyi yükleyemediğini gördüm. Kendi kendine güncellemeyi tekrar yüklemeye çalışmaya başladı sonra. O da uzun süredir %0'da duruyor. Güncellemeyi yapmıyor ve işletim sistemini sanırım 2'ye böldü. 2 tane Windows 11 var şu an sanırım SSD'de.

İlk resmi, işletim sistemi arayüzü resmini(mavi olan) internetten buldum sorunu ararken. Arkadaşta 4 ve 8 birim yazarken, bende 3'er birim yazıyor ikisinde de. Diğer güncelleştirme sayfaları benim pc'nin.

Ekler

• IMG-20220629-WA0000.jpg
    IMG-20220629-WA0000.jpg
    124.1 KB · Hit: 45
  • Ekran görüntüsü 2024-12-05 031520.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-05 031520.png
    30.7 KB · Hit: 44
  • Ekran görüntüsü 2024-12-05 031649.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-05 031649.png
    34.5 KB · Hit: 44

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
snop02
meconfig önyükleme aç, iki işletim sistemi görürsün üsttekini sil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Umut Yıldız
Dostlar sanırsam dün 24h2 güncellemesi geldi. Az önce yaptım. Yeniden başlatırken bana 2 tane işletim sistemi seçmemi istedi. Ondan sonra güncellemeyi yükleyemediğini gördüm. Kendi kendine güncellemeyi tekrar yüklemeye çalışmaya başladı sonra. O da uzun süredir %0'da duruyor. Güncellemeyi yapmıyor ve işletim sistemini sanırım 2'ye böldü. 2 tane Windows 11 var şu an sanırım SSD'de.

İlk resmi, işletim sistemi arayüzü resmini(mavi olan) internetten buldum sorunu ararken. Arkadaşta 4 ve 8 birim yazarken, bende 3'er birim yazıyor ikisinde de. Diğer güncelleştirme sayfaları benim pc'nin.
Kral sana tavsiyem Windows 11 de güncelleme yapma şimdi basınız bana katılmıyacak ama Microsoft maalesef günceleme işlemlerini beceremiyor eyer Windows kullananıyorsanız size tavsiyem Windows update kapatın boşuna internet ve PC hızınızı düşürmesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tristan Hawkins
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral sana tavsiyem Windows 11 de güncelleme yapma şimdi basınız bana katılmıyacak ama Microsoft maalesef günceleme işlemlerini beceremiyor eyer Windows kullananıyorsanız size tavsiyem Windows update kapatın boşuna internet ve PC hızınızı düşürmesin
Katılıyorum hocam. En azından güncelleme yapacaksak da, bir iki hafta beklemekte fayda var.

meconfig önyükleme aç, iki işletim sistemi görürsün üsttekini sil.
Yaptım hocam, teşekkürler. Diğer çıkarttığı sistemi silerken adı Windows 11 BT ile başlayan bir şeydi. Keşke tam adını not alsaydım. Hatırlamıyorum şu anda. Ama neden yapar böyle bir şey? Neden kendi kendine farklı bir işletim sistemi daha kurar güncellemede? Ve bir de bu güncellemeyle birkaç kez usb portlarında sıkıntı olduğunu da farkettim. Bir seferlik kulaklığı görmediği oldu, bir seferlik de mouse'u. Reset atınca düzeldi tabi. Gerçekten şu update işini Amd Software ve Windows beceremiyor gerçekten. Yapmadan önce bir hafta beklemek gerekli en azından diye düşünüyorum.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
snop02
her zaman temiz kurulum, garantidir.
update hem uzun surer ve dedigin gibi saçmalayabiliyor..

Top Bottom