Windows 11 Crack Oyunlar

Mosesque

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar Windows 11 de erken 24H2 için insider var ona geçmiştim (Haziran ayında) ve bir gün Dead Island 2 oyununu kaçak indirdim ve açılmadı sizce sebebi insiderden mi kaynaklı bu crack yapan abimizin sitesinden çoğu kişi 24H2 problemi oldugunu belirtmişti içindekiler silinmeden normal windows 11 ya da windows 10 a geçsem silinir mi her şey ?

11den 10a downgrade nasıl yapılır yazıyor burada. 11e geçtikten sonra yaptığın sistem değişiklikleri silinir tabi.

24h2 normal sürüme geldi.
Windows isosunu indir isoyu aç eceyi aç devam devam de. (Seçeneklere dikkat et her şeyi silme varsayılan olarak gelmiş olabilir)

24h2 normal sürüme geldi.
Windows isosunu indir isoyu aç eceyi aç devam devam de. (Seçeneklere dikkat et her şeyi silme varsayılan olarak gelmiş olabilir)
peki ya bu oyuna girmeme sorunu düzelir mi ? exe dosyasını yöneticide çalıştırsam aynı sadece görev yöneticisinde 2 saniye gözüküyor o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11den 10a downgrade nasıl yapılır yazıyor burada. 11e geçtikten sonra yaptığın sistem değişiklikleri silinir tabi.

peki crackli oyuna girmeme sorununu çözermi windows 11 24H2 ? insideri yok etsem

peki ya bu oyuna girmeme sorunu düzelir mi ? exe dosyasını yöneticide çalıştırsam aynı sadece görev yöneticisinde 2 saniye gözüküyor o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki crackli oyuna girmeme sorununu çözermi windows 11 24H2 ? insideri yok etsem
Ağa onu ben bilemiyorum çok oyun oynadığım yok.

Geri