Neler Yeni

Windows 11 Geçilir mi ?

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
1-2 Ayda bir sistem şişmesinden be boş programlardan kaynaklı format atıyorum ve genelde windows 10 kuruyorum en son formatta windows 11 denemiştim tam kurduğum gün alt tab siyah ekran sorunu vardı geri windows 10 a geçtim şuan 10 kullanmaya devam ediyorum ama gene format atıcağımdan dolayı windows 11 e geçmeyi düşünüyorum şuan sorunlar var mı düzeldimi kullanan varsa yardım edebilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Utkan Bera Kabasakal
1-2 Ayda bir sistem şişmesinden be boş programlardan kaynaklı format atıyorum ve genelde windows 10 kuruyorum en son formatta windows 11 denemiştim tam kurduğum gün alt tab siyah ekran sorunu vardı geri windows 10 a geçtim şuan 10 kullanmaya devam ediyorum ama gene format atıcağımdan dolayı windows 11 e geçmeyi düşünüyorum şuan sorunlar var mı düzeldimi kullanan varsa yardım edebilir mi ?
6-7 aydır yeni laptopumda kullanıyorum. Bu zamana kadar sadece 1 mavi ekran ve anlamadığım bir hatayla karşılaştım. Mavi ekran muhtemelen 12. Nesil intel işlemcimden kaynaklı. Diğer hata ise bilgisayarda masa üstü dışında hiç bir aracı kullanamıyordum. Kapat aç yapınca düzeldi. Ben olsam windows 11 e geçerdim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben dört haftadır kullanıyorum. Bir sorun görmedim. Microsoft'un sitesindeki Windows 11 ISO dosyasını yazdır.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben dört haftadır kullanıyorum. Bir sorun görmedim. Microsoft'un sitesindeki Windows 11 ISO dosyasını yazdır.
6-7 aydır yeni laptopumda kullanıyorum. Bu zamana kadar sadece 1 mavi ekran ve anlamadığım bir hatayla karşılaştım. Mavi ekran muhtemelen 12. Nesil intel işlemcimden kaynaklı. Diğer hata ise bilgisayarda masa üstü dışında hiç bir aracı kullanamıyordum. Kapat aç yapınca düzeldi. Ben olsam windows 11 e geçerdim
Herhangibir oyunda alt tab da vs sıkıntı yaşadınızmı yada fps droplar ben sorun çözüldükten sonra bir kez daha 11 denedim ama alt tablar çok uzun sürüyordu

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
1,5 yıldır 6. nesil Intel işlemcide kullandım. Hiçbir sıkıntı olmadı.
Sistemin güncelse zaten Windows 11 kullanman daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Herhangibir oyunda alt tab da vs sıkıntı yaşadınızmı yada fps droplar ben sorun çözüldükten sonra bir kez daha 11 denedim ama alt tablar çok uzun sürüyordu
Alt+tab larda daha sorun yaşamadım. 1 ay önce ram eksikliğinden fps drop giriyordu fakat şuan rastlamadım

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemim güncel sayılır 3060 r5 5600 32gb de ram var ekstra ssd de bölme açıp windows 10 iso kurmuştum bir de ekstra 11 kurayım olmadı 10 a geçerim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom