Neler Yeni

Windows 11 güncelleme sonrası geç kapanma sorunu

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mert
Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi sorunum Windows 11'e güncelledikten sonra bilgisayarım çok yavaş kapanmaya başladı. Bazen 1 dk içinde bazense neredeyse 10dk içinde kapanıyor bunun sebebi ve çözümü nedir?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
24H2 güncellemesi sonrası ise epey büyük bir güncelleme oldu ve çok yeni, hataları olabileceği gibi temiz kurulum olmayan durumlarda sorun çıkartması muhtemel. Sizin yerinizde olsam kısa sürede çözüme ulaşamasaydım format atıp temiz kurulum yapardım.

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24H2 güncellemesi sonrası ise epey büyük bir güncelleme oldu ve çok yeni, hataları olabileceği gibi temiz kurulum olmayan durumlarda sorun çıkartması muhtemel. Sizin yerinizde olsam kısa sürede çözüme ulaşamasaydım format atıp temiz kurulum yapardım.
Ben de bir çözüm arıyorum fakat bulamazsam en son dediğiniz gibi yaparım hocam muhtemelen

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
Ben de bir çözüm arıyorum fakat bulamazsam en son dediğiniz gibi yaparım hocam muhtemelen
Bu arada 24H2 sonrası bende de bilgisayarı açarken açılış sesi var ya, ses en kısığın bir üstünde olmasına rağmen şöyle 1-2 saniyeliğine sanki son sesmiş gibi patlama yapıp düzeliyor. Bende düzgün bir modifiye windows sistem çalışmasının yapılmasını bekliyorum, o zaman basacağım formatı. (y)

Top Bottom