1-2 güncelleştirme sonrası çözülürmü hocam bu sorun?Ben çok sevdim Windows 11 tam bana göre Windows 10 a geçmek istemiyorum.Eğer 1-2 güncelleştirme sonrası düzeltirlerse beklerim ben sıkıntı yok.Daha çıkmamış ve gerekli optimizasyonlar yapılmamış gayet normal.
Ne zaman tam halini alacak belli değil o yüzden en iyisi 10 a geri dönün.1-2 güncelleştirme sonrası çözülürmü hocam bu sorun?Ben çok sevdim Windows 11 tam bana göre Windows 10 a geçmek istemiyorum.Eğer 1-2 güncelleştirme sonrası düzeltirlerse beklerim ben sıkıntı yok.
Hocam ekim aylarında tam olarak çıkacakmış galiba.Tam olarak çıktığında güncelleme gelirmi gerekli optimizasyon güncellemeleri vs.Ben beklerim şahsen.Ne zaman tam halini alacak belli değil o yüzden en iyisi 10 a geri dönün.
Knk tam hâli ile çıktığı zaman bir sorun olmaz zaten ileri de iyileştirme adına güncelleme gelir.Hocam ekim aylarında tam olarak çıkacakmış galiba.Tam olarak çıktığında güncelleme gelirmi gerekli optimizasyon güncellemeleri vs.Ben beklerim şahsen.
O zaman beklerim ben hocam.Zamanla düzelir bence bu optimizasyon sorunları.Bu arada sade ve güzel olmuş Win 11.Knk tam hâli ile çıktığı zaman bir sorun olmaz zaten ileri de iyileştirme adına güncelleme gelir.
Evet ben de beğendim en çok merak ettiğim şey kendi çıkaracağı emülatör olucak.O zaman beklerim ben hocam.Zamanla düzelir bence bu optimizasyon sorunları.Bu arada sade ve güzel olmuş Win 11.