Neler Yeni

Windows 11 yükseltilmesi hakkında

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
1643705629319.png

Bilgisayarı açtığımda pc yi windows 11 e yükseltin diye bir yazı geldi ve herşeyin hazır olduğunu söyledi . Benim imzadaki sistemle windows 11 e yükselir mi ? / Yükseltmek mantıklı bir seçenek mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Deneyip kendin görebilirsin, geçtikten sonra ilk 10 gün içinde tekrar W10'a geri dönebiliyorsun zaten. Eğer beğenmez ve bir sıkıntı görürsen dönersin zaten. Ben aylardır W11 kullanıyorum 5600X ve HD7350'm ile ve bir sıkıntı yaşamadım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyip kendin görebilirsin, geçtikten sonra ilk 10 gün içinde tekrar W10'a geri dönebiliyorsun zaten. Eğer beğenmez ve bir sıkıntı görürsen dönersin zaten. Ben aylardır W11 kullanıyorum 5600X ve HD7350'm ile ve bir sıkıntı yaşamadım
gözle görülür bir performans düşüşü yaşadın mı ? Zaten ekran kartım yüzünden çoğu oyunda düşük fps alıyorum . Daha da aşşağısına düşmek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende çoğu oyun crash veriyordu geri döndüm 10'a
En azından 2-3 ay daha beklemek mantıklı olur mu hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
gözle görülür bir performans düşüşü yaşadın mı ? Zaten ekran kartım yüzünden çoğu oyunda düşük fps alıyorum . Daha da aşşağısına düşmek istemiyorum

Ben de düşük FPS alıyorum ama ne yapalım :) ekran karını değiştirene kadar mahkumum bu duruma. Geçmek sandığından daha kolay kezâ geri dönmek de. Yani geçip test edip farkı sen gözlemle. Belki çok hoşuna gidecek

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de düşük FPS alıyorum ama ne yapalım :) ekran karını değiştirene kadar mahkumum bu duruma. Geçmek sandığından daha kolay kezâ geri dönmek de. Yani geçip test edip farkı sen gözlemle. Belki çok hoşuna gidecek
İnternetim türktelekom sağolsun çook yavaş . O yüzden soruyorum çünki bu güncellemeyi indirmek benim bütün günüme mal olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
İnternetim türktelekom sağolsun çook yavaş . O yüzden soruyorum çünki bu güncellemeyi indirmek benim bütün günüme mal olacak
Sanmıyorum o kadar uzun süreceğine, ben 15 dakikada W11'e geçiş yaptım. Ardından bir sorun yaşamadım. Bir arkadaşım için tekrar W10' dönmek 10 dakika bile sürmedi.

FareV

80+ Bronze
Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve büyük bir sorun yaşamadım son 2 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum

FareV

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman

bilmiyorum, belki de driver uyumlu değildi emin değilim crash sebebi için, ama windows 11 tasarımı ve kullanışı 10'a göre güzel, çabuk alışmıştım

Bu arada tavsiyem, o yükselt kısmından yükseltme, iso dosyasıyla windowsun yüklü olduğu yere usb ile kur, garanti olur, çünkü yükselt kısmıyla yaptığımda mavi ekran verdi açılmadı, usb ile yaparsan kurduğun diskteki dosyalar silinir ama. D diski varsa dosyalarını oraya atabilirsin

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
korsan oyun kullanıyorsan geçme açılmıyor çoğu

Top Bottom