Windows 11'in 7. nesil ve öncesi işlemcileri desteklememesi

o yine iyi hiçbir amd işlemci desteklenmiyor daha

İ3 240m var destekler mi 😂

Şaka mı bu ? Ben 4. Nesil işlemcili bilgisayarıma Windows 11 kuramayacak mıyım ? O zaman Windows 10 da desteğini kessin abi ne farkı var. 11, 10'un skin geçirilmiş hali. Ne kadar farklı olabilir.

Şaka mı bu ? Ben 4. Nesil işlemcili bilgisayarıma Windows 11 kuramayacak mıyım ? O zaman Windows 10 da desteğini kessin abi ne farkı var. 11, 10'un skin geçirilmiş hali. Ne kadar farklı olabilir.
Daha tam sürümü bile yayınlanmamış bir işletim sistemine "10'un skin geçirilmiş hali" demen çok saçma değil mi :d

Daha tam sürümü bile yayınlanmamış bir işletim sistemine "10'un skin geçirilmiş hali" demen çok saçma değil mi :d
Şuan görünen o 😂 Görünen köy kılavuz istemez.

Çoğu işletim sistemi ilk öyle çıktı hocam. Şu an elimizde olan sürüm yeniliklerin belki de %5'i falan.
İnşallah çok yenilikçi şeyler gelir de derim haa bunu eski işlemcilerle yapamazlar falan.

İnşallah çok yenilikçi şeyler gelir de derim haa bunu eski işlemcilerle yapamazlar falan.
Vista'da kullandıkları çekirdek var hala, bu çekirdekle i7 7700K ya da bir 6600K'yı bırak 4790'ın yapamayacağı bir iş çıkmaz, çıkamaz.

Çok saçma bir karar

Vista'da kullandıkları çekirdek var hala, bu çekirdekle i7 7700K ya da bir 6600K'yı bırak 4790'ın yapamayacağı bir iş çıkmaz, çıkamaz.
Bende 4200u var. Vista da ne maharetli bir şeymiş hala çekirdeği kullanılıyor kaç yıl geçti üstünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,269
Üyeler
184,422
Son üye
ObiiWann
Geri