baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Hocam 8 yıldır kullanıyorum diyorum sana neresi gerçek.Dediğim gerçek.
Hocam 8 yıldır kullanıyorum diyorum sana neresi gerçek.Dediğim gerçek.
CMD'den etkinleştir. Deneme süresi bittikten sonra her saat Windows'u etkinleştirin yazısı çıkıyor. Oyun oynarken oyunu aşağa atıyor.Ben napcagimi sasirdim eger bise olmuosa deneme sürümü kullanncam
Rapor ediyorum sizi.Bittikten bir süre sonra yaklaşık 5-6 ay sonra Windows açılmaz.
Cracktir seninki.Hocam 8 yıldır kullanıyorum diyorum sana neresi gerçek.
Bazı kısıtlamalar oluyor etkinleştirmeyince, ayrıca kenarda etkinleştir yazısı çıkıyor ve gitmiyor.@Peacee
Cracktir o.
Yoksa neden para ile satılıyor? Madem deneme sürümü sonsuza kadar kullanabiliyorsak. Windows'a para verem enayi mi?
Sadece sağ altta çıkıyor hocam. Crack de değil. Bildiğin "deneme sürümü"Cracktir seninki.
Her saat Windows'u etkinleştir yazısı da çıkması lazım.
Bunlar olduktan 5-6 ay sonra oluyor.Bazı kısıtlamalar oluyor etkinleştirmeyince, ayrıca kenarda etkinleştir yazısı çıkıyor ve gitmiyor.
Bende senin gibiyim böyle net e w10 pro free keys yaz .zaman dan 1 gün önceye ayarlar ve ordaki sitlerden keylerin olduğu yerlere gel onları tek tek dene oluyor diye biliyorum bi dene yani en gubenilirNolur
Sendemi deneme kullanionBende senin gibiyim böyle net e w10 pro free keys yaz .zaman dan 1 gün önceye ayarlar ve ordaki sitlerden keylerin olduğu yerlere gel onları tek tek dene oluyor diye biliyorum bi dene yani en gubenilir
Veri kaybı olmaz.Abdullah abide videosunda demedi Windows kapanır acilmaz veri kaybi olur gibi seyler soylemedi
Evet Öyle Yapıyoruz Korkma Bu Kadar Yani Yazılımsal Bişey Zaten Sıkıntı Çıksa Bile Format Atar Geçersin Zaten İşlemde Çok BasitSen oylemi yaptin