sadece windowsu ozellestıremezsın ve sag altta wındowsu etkınlestır yazısı cıkarArkadaşlar mesela FreeDos bir PC ye Windows 10 deneme sürümü kurduk 30 gün sonra (deneme sürümü bittikten sonra) ne olur yani ürün anahtarını girmezzsem
İnternetten ucuza bir key bulabilirsin fakat güvenilir olması lazımArkadaşlar mesela FreeDos bir PC ye Windows 10 deneme sürümü kurduk 30 gün sonra (deneme sürümü bittikten sonra) ne olur yani ürün anahtarını girmezzsem
Peki tulpar t7 v20.2 modeli için crack Windows ne gibi sorunlarla karşılaşabilirWindows'un bir çok özelliğini kullanamazsın.
Dostum doğru düzgün insan kalmadım guvenebilelimİnternetten ucuza bir key bulabilirsin fakat güvenilir olması lazım
Windows u etkinleştir yazısı gelir sağ alta ve birkaç kişiselleştirme yapamazsın o kadar. Ama 10 20 tl ye oem keyler satılıyor.Arkadaşlar mesela FreeDos bir PC ye Windows 10 deneme sürümü kurduk 30 gün sonra (deneme sürümü bittikten sonra) ne olur yani ürün anahtarını girmezzsem
crack kullanma dostum. işlemcini ve ekran kartına mineing yapılıyor crack windowslarda. ben oem key aldım. 1 aydır sorunsuz kullanıyorumPeki tulpar t7 v20.2 modeli için crack Windows ne gibi sorunlarla karşılaşabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum doğru düzgün insan kalmadım guvenebilelim
Garantisi var desem yalan olur. Yorumları iyi olanından alacaksınO OEM keylerin garantisi varmı dostum
O kms servisi ile etkinleştiriyor. Bazı güncellemeleri almıyor diye biliyorum. Yanlış yönlendirme yapmayıncmd üzerinden gir bedava etkinleştir ben 2 formattan sonra aynı şekilde yaptım bir sıkıntısını görmedim.
Dostum en iyisi bu forumda da açılmış olan CMD kullanarak bedava Windows etkinleştirme konusuna bak hiçbir sıkıntı çıkmaz bende dahil çoğu kişi kullanıyor bu yontemle. Ben 6Aydir kullanıyor ummO OEM keylerin garantisi varmı dostum