Windows Dosyaları 31gb

Mami12

80+
Reaksiyon skoru
6
Windows 10 pro kullanıyorum ve dosyalar toplam 31gb bunların çoğunluğunu WinSxS ve System32 kaplıyor normalmi yada değilse nasıl temizlerim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bazı yerlerde 50gb felan yer kapladığını söyleyenler olmuş (sisteme 3 hafta önce felan temiz kurulum yaptım windows dosyası zamanla büyüdü ve şuanda 31 gb)

Bazı yerlerde 50gb felan yer kapladığını söyleyenler olmuş (sisteme 3 hafta önce felan temiz kurulum yaptım windows dosyası zamanla büyüdü ve şuanda 31 gb)
bendede 23 kapliyor haftadan haftaya disk temizleme yapiyorum sizdede ise yarar buyuk ihtimalle ekstra olarak sistem geri yukleme kapali o 8 gb falan yer kapliyordu

Windows 10 pro kullanıyorum ve dosyalar toplam 31gb bunların çoğunluğunu WinSxS ve System32 kaplıyor normalmi yada değilse nasıl temizlerim?
Bende win 11 pro var windows klasörü 35gb yazıyor

bendede 23 kapliyor haftadan haftaya disk temizleme yapiyorum sizdede ise yarar buyuk ihtimalle ekstra olarak sistem geri yukleme kapali o 8 gb falan yer kapliyordu
Hocam disk temizleme bende çok az dosya buluyor 50mb felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadim hocam?
yanlışlıkla attım kusura bakmayın

Hocam disk temizleme bende çok az dosya buluyor 50mb felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlışlıkla attım kusura bakmayın
hm prefetch temp falanda silin hocam ekstra olarak sistem geri yukleme kapatabilirsiniz

bende 32gb normal seninki bişe yapma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,590
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri