Olur tabii.Kullandığımız key ile PC ye müdahale veya bağlanma durumu olmaz degilmi ? internette ücretsiz olanlardan bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
up?
2-3 TL'ye OEM keyler vardı onlardan almayı dene.nasıl olur yani?_ etkinleştirme için kullanacaktım
Ücretsiz korsan sayılıyor ve forumda korsan önermek yasak.Zaten çok para değil 2-3 lira.yani daha mı güvenli? 3 TL ye aldığımda aynı çıkamazmı
öner demiyorum sadece GÜVENLİK konusunu merak ettim. girdiğim key ile beni kendisine uzaktan bağlama durumu olurmu yani izleme falan merak ettiğim bu.Ücretsiz korsan sayılıyor ve forumda korsan önermek yasak.Zaten çok para değil 2-3 lira.
Bu arada 2-3 liralıklardan bulamadım :/
Hayır ne alakası var ki key ile izlenmenin?öner demiyorum sadece GÜVENLİK konusunu merak ettim. girdiğim key ile beni kendisine uzaktan bağlama durumu olurmu yani izleme falan merak ettiğim bu.
Korsanlarda virüs oluyor o yüzden.işte ondan korktum hani ücretsiz varken neden 20 TL de olsa alınıyor ?
korsan dediğim sadece o XXXXX-XXXXX yazılı yeri kopyala yapıştır yapıyorum ETKİNLEŞTİR basıyorum bir şey olurmu bundan?Korsanlarda virüs oluyor o yüzden.
son yorumuma bkarmsın aklıma takılan o20-25 liraya oem key satılıyor güvenilir bi yerden al ama nere güvenilir bilmiyom
bişey olmaz bir ara forumdada paylaşılmıştıkorsan dediğim sadece o XXXXX-XXXXX yazılı yeri kopyala yapıştır yapıyorum ETKİNLEŞTİR basıyorum bir şey olurmu bundan?
son yorumuma bkarmsın aklıma takılan o