Neler Yeni

Windows Update'i Güncelleme Yaparken Devre Dışı Bırakmak Sorun Oluşturur mu?

Ben normalde Windows Update'de bulunan güncelleştirmeleri yapmıyordum.Çünkü hem sorunlu sürüm gelmesin diye,hemde uğraşmak istemiyordum açıkçası.1 saat kadar önce yapayım dedim,bir baktım 2004 özellik güncelleştirmesi ve Amd Display adı altında indirmeler yazdı.Sorun yaşamamak için güncellemeler teker teker indirilemeye başlamışken,Çalıştıra girip Services.msc dedikten sonra Windows update'i kapattım.Şu açıdanda iyi oldu,update'leri devre dışı bırakıp,daha sonrada tekrar başlattığım için hala duraklatma yapabiliyorum :) . Fakat,benim kafama takılan bunlar indirilerken Update hizmetini durdurduğum için herhangi bir sorun oluşturur mu?
Not: Şu an ayın 18'ine kadar duraklattım.Daha da duraklatabiliyorum.
Ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Ben normalde Windows Update'de bulunan güncelleştirmeleri yapmıyordum.Çünkü hem sorunlu sürüm gelmesin diye,hemde uğraşmak istemiyordum açıkçası.1 saat kadar önce yapayım dedim,bir baktım 2004 özellik güncelleştirmesi ve Amd Display adı altında indirmeler yazdı.Sorun yaşamamak için güncellemeler teker teker indirilemeye başlamışken,Çalıştıra girip Services.msc dedikten sonra Windows update'i kapattım.Şu açıdanda iyi oldu,update'leri devre dışı bırakıp,daha sonrada tekrar başlattığım için hala duraklatma yapabiliyorum :) . Fakat,benim kafama takılan bunlar indirilerken Update hizmetini durdurduğum için herhangi bir sorun oluşturur mu?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sanmıyorum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bir sorun oluşturmaz ama güncellemeler boşu boşuna gelmiyor. Yapmanı öneririm. Önemli olanları yükle, diğerlerini iptal et.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun oluşturmaz ama güncellemeler boşu boşuna gelmiyor. Yapmanı öneririm. Önemli olanları yükle, diğerlerini iptal et.
Nasıl iptal edebilirim acaba?Teker teker seçme şansım var mıdır?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arama çubuğuna yazıp bak. Ben de tam olarak bilmiyorum.
Peki şu bölümde bulunan eski güncelleştirme kalıntılarını silmek sorun oluşturur mu acaba?

Fotoğrafları aşağıya koydum hocam;

Ekler

• GÜNCELLEŞTİRMELER.png
    GÜNCELLEŞTİRMELER.png
    469.2 KB · Hit: 34
  • UPDATEKALDIRMA.png
    UPDATEKALDIRMA.png
    145.3 KB · Hit: 42

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Peki şu bölümde bulunan eski güncelleştirme kalıntılarını silmek sorun oluşturur mu acaba?

Fotoğrafları aşağıya koydum hocam;
Gereksiz bulduğun varsa kaldırabilirsin ama bence gerek yok. Zaten çok da bir etki etmiyor güncellemeler.

Gereksiz bulduğun varsa kaldırabilirsin ama bence gerek yok. Zaten çok da bir etki etmiyor güncellemeler.
Teker teker kaldırmayı nasıl yapıyoruz acaba hocam?O kaldırma bölümünden mi?Çünkü dediğim gibi indirilerken updateleri devre dışı bıraktım,yani yarıda kaldı bunlar bir bakıma

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Evet.

ErenROG

80+ Gold