8.1 değil 8 sevilmiyor şunu düzeltelim, Windows Vista Windows 7 nin deneme sürümü Windows 8 10'un deneme sürümü gibi düşünebilirsin. Bana göre Vista, çünkü Windows 8 ile yeni menü temalar ayarlar falan geldiği için kap karışık. Ama Windows 8'de güzel duruyor hakkını yemiyeyim.Selam arkadaşlar başlıkta olduğu gibi ikisinin de hiç sevilmeyen(çoğu) işletim sistemleridir şimdi soru sorucam ikisinden biri şeçseniz güvenlik yazılımları saymazsak hangisini seçerseniz
Pardon daha yeni farkettim neyse düzeltmeye çalışırım bana göre Windows 88.1 değil 8 sevilmiyor şunu düzeltelim, Windows Vista Windows 7 nin deneme sürümü Windows 8 10'un deneme sürümü gibi düşünebilirsin. Bana göre Vista, çünkü Windows 8 ile yeni menü temalar ayarlar falan geldiği için kap karışık. Ama Windows 8'de güzel duruyor hakkını yemiyeyim.
Zaten şuan Windows 8.1 kullanıyorum ekran kartım Windows 10 ona yetmiyor bilgisayar eski arkadaş modlu Windows 10 demiş valla öyle varsa kurmaya çalışırımVistada sürücü sorunları yaşayabilirsin. 8 zaten bozuk. 8.1 kurmak en iyisi. Ha imkanın varsa 10 kur.
Peki 8 nasıl bozuk kullandım ama fazla uzun sürmedi söyler misinVistada sürücü sorunları yaşayabilirsin. 8 zaten bozuk. 8.1 kurmak en iyisi. Ha imkanın varsa 10 kur.
Kral şimdi bana atı Radeon HD 4670 sürücüsünü at Windows 10 için yok çünkü nasıl kurucamVista teması daha hoş olduğundan vista derdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modanmış win10 öneririm eski bilgisayar varsa en iyi deneyimi onda yasarsın.
sorun yasarsan sorumluluk kabul etmem
windows yerine linux geçmen daha mantıklıZaten şuan Windows 8.1 kullanıyorum ekran kartım Windows 10 ona yetmiyor bilgisayar eski arkadaş modlu Windows 10 demiş valla öyle varsa kurmaya çalışırım
Peki 8 nasıl bozuk kullandım ama fazla uzun sürmedi söyler misin
Kral şimdi bana atı Radeon HD 4670 sürücüsünü at Windows 10 için yok çünkü nasıl kurucam
Windows 7 için olanı indirip kur.Zaten şuan Windows 8.1 kullanıyorum ekran kartım Windows 10 ona yetmiyor bilgisayar eski arkadaş modlu Windows 10 demiş valla öyle varsa kurmaya çalışırım
Peki 8 nasıl bozuk kullandım ama fazla uzun sürmedi söyler misin
Kral şimdi bana atı Radeon HD 4670 sürücüsünü at Windows 10 için yok çünkü nasıl kurucam
Türkçe hali var mı
Modlu diyorum edition falan öyle bişey yaniBurada tüm Windows 7 isoları var, orjinalmı değilmi diye dert etmeyin hash değerleri orijinal ile aynı.Tüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Yıllar geçmiş üstümüzde geç kaldık işte sırf bu yüzden Eski günler mazide kaldı...Şartlar el verse bi dk durmam xp geçerim yada w7