TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar windowsu flastan kuruyorum yeniden baslatiyor ve yine windowsu kurma ekrani geliyor ne yapmaliyim
yeniden başlattığında usbyi çıkarman lazımArkadaşlar windowsu flastan kuruyorum yeniden baslatiyor ve yine windowsu kurma ekrani geliyor ne yapmaliyim
Çıkardım biosa atti10'dan geriye sayarken USB'yi çıkart.
10 yüklüyorum biostan duzenleyebilirim hangisi 1 hangisi 2. OlcakNormalde Windows 10 ve 11 kurulumlarında bellekten başlatmayı otomatik olarak 2. Kademeye atması ve diskten başlatmayı devreye sokması lazımdı. Hangi Windows sürümünü yüklüyorsunuz?
Biosa atiiyeniden başlattığında usbyi çıkarman lazım
dostum bios ayarlarını kaydedip çıkmayı deneBirde kurdugum windows bozuk mu niye böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 yüklüyorum biostan duzenleyebilirim hangisi 1 hangisi 2. Olcak
Biosa atii
Çıkıncada bisi degismiyordostum bios ayarlarını kaydedip çıkmayı dene
Windowsu Microsoftun kendi sitesinden aldınız değil mi?Çıkıncada bisi degismiyor
Yine biosa geliyor
Evet rufus araciligylada yazdırdımWindowsu Microsoftun kendi sitesinden aldınız değil mi?
Birinci sırada hdd var zatenBiostan boot ayarlarında birinci sıraya hdd yi manuel getirip dener misin?
Microsofttan indiridgim yazilimi iso uefi yerine flasha yazdir dedim bide öyle denicemBiostan boot ayarlarında birinci sıraya hdd yi manuel getirip dener misin?
Rüfus ayarları otomatik yapıyor zaten değiştirdiniz mi?Birinci sırada hdd var zaten
Microsofttan indiridgim yazilimi iso uefi yerine flasha yazdir dedim bide öyle denicem