Bütçeniz nedir?
Selamünaleyküm.
Şuan aktif olarak logitech g203 lightsync markalı mouse kullanıyorum profesyonel oynamaya odakliyim
Bütçe 1500 yazdım ama o fiyata alınmaz derseniz biraz daha yüksek yazabilirsinizSelamünaleyküm.
Şuan aktif olarak logitech g203 lightsync markalı mouse kullanıyorum profesyonel oynamaya odakliyim onericeginiz mouse ve mousepad var mi yardımcı olursanız sevinirim.
onericeginiz mouse ve mousepad var mi yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçe yoksa Superlight 2 daha iyi olmaz mıBütçe yok sanırım o halde buyur:
Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Bütçe yoksa Superlight 2 daha iyi olmaz mı
Olabilir tabii.
2. El alırsam sıkıntı çıkma ihtimali var mıTamam güncellenmiş 1500'müş..
Prime Mini Wireless önerebilirim ben bu bütçeye..
2. Ele kayarsanız Superlight çıkabiliyor o fiyatlara daha iyidir..
SteelSeries Prime Mini Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Mini Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Mini Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onu bilemem adam ne kadar kullanmış nasıl kullanmış mousea zarar vermiş mi... Temiz güzel bir ilanı alabilirsin. Param Güvende ile alırsan 3 gün içerisinde iade etme şansın var 3 gün süre bitene kadar parayı onaylamazsınız 3 gün kullanırsanız bi problem olmaz bence..2. El alırsam sıkıntı çıkma ihtimali var mı
Onu bilemem adam ne kadar kullanmış nasıl kullanmış mousea zarar vermiş mi... Temiz güzel bir ilanı alabilirsin. Param Güvende ile alırsan 3 gün içerisinde iade etme şansın var 3 gün süre bitene kadar parayı onaylamazsınız 3 gün kullanırsanız bi problem olmaz bence..
@$ilent Bu Superlightlarda çift tıklama problemleri var mı? Cliklerde? bir bilgin var mı
Evet çoğu profesyonel oyuncunun ilk tercihi ancak Cliklerini modlayan skratezlerini farklı bişeylerle değiştiren kısacası Xenon farlı basık tofaş gibi modifiyeleyen çokça insan var bunlar acaba sorun var diye mi clikleri değiştiriyor yoksa keyfi mi çözemedimBilmiyorum o konuda, sevilen iyi bir mouse diye biliyorum. Çoğu e-sporcuda kullandığından.
Evet çoğu profesyonel oyuncunun ilk tercihi ancak Cliklerini modlayan skratezlerini farklı bişeylerle değiştiren kısacası Xenon farlı basık tofaş gibi modifiyeleyen çokça insan var bunlar acaba sorun var diye mi clikleri değiştiriyor yoksa keyfi mi çözemedim